jak jest short na dobrej spolce to sie gra na wywozke a nie panikuje sie ojej bo short i pozwala sie mu odkupic akcje pare zlotych taniej dramat....Mowilem ofensywa to nie sluchacie...no i byl short i nie ma shorta ...byla okazja nie ma okazji dramat....ehhhhhhh co ja z wami tu mam ze tez mnie los pokaral taka kompaniją....ale macie szczescie ze tu jestem bo to oznacza ze najprawdopodobniej costam zarobicie jak nie bedziecie za bardzo kombinowac jak kon pod gore....
Więcej szacunku dla wyleszczonych graczy porszę !!!! Pamiętaj że to są dawcy kapitału dzięki którym możesz zarobić! Więc z szacunkiem, z szacunkiem. Bez nich byś był dziadem jerychońskim.
Dokładnie tak. Poza tym każdy robi ze swoimi pieniędzmi co chce, jak chce dotować fundusz, a przy okazji tych co się podłączą i kupią taniej, to jego święte demokratyczne prawo!
Taaa załóżcie sobie mądrale spółdzielnie! :)
od kiedy to forum jest miejscem wyznaczającym kierunki inwestycyjne?
Forum to miejsce gdzie co najwyżej można się wyleszczyć.
I czasem coś skomentować.
Ja spokojnie czekam, bo widzę promocja letnia jeszcze potrwa, a ten tu szarpie się, pisze bzdury, obraża ludzi(zamiast spojrzeć trochę krytycznie na siebie) i sadzi, że rozsądni, dojrzali inwestorzy/gracze za nim pójdą…
No kurczę niepoprawny optymista z ciebie dzieciaku:)
To ile macie na tych 200 wystawione? Ile pokazaliście, że jest do odebrania?
re~Baca, jerychońskie to są trąby, od biblijnego miasta Jerycho, natomiast dziad to jest kościelny, to taki który żebrze pod kościołem, a tak poza tym, to wszystko OK :)
ale spokojnie short jest ma sie dobrze, tyle tylko ze troche sprzedał po 88 zł leszczom teraz jedziemy w dól żeby odkupic taniej to co zostało sprzedane naiwnym. itd
Dnia 2024-07-10 o godz. 08:57 ~janek napisał(a): > _xyz, tobie to chyba upał zaszkodził. Zajmij się jakimiś sprawami i daj nam od siebie odpocząć. Albo wracaj na PGE w oczekiwaniu 6 zł
janek masz tylko jeden problem nigdy nie mialem akcji PGE i nigdy sie nie udzielalem tam na forum nastepny raz patrz na ip chlopczyku w krotkich spodenkach :) wam szkodzi brak wiedzy finansowej od zawsze i to sie niezmieni dopoki personalnie ja was nie naucze taki kraj....coz poradzic gierek swoje zrobil z umyslami...
Dnia 2024-07-10 o godz. 08:57 ~janek napisał(a): > _xyz, tobie to chyba upał zaszkodził. Zajmij się jakimiś sprawami i daj nam od siebie odpocząć. Albo wracaj na PGE w oczekiwaniu 6 zł
to chyba tobie zaszkodzil jak ja w zyciu nie mialem akcji pge i nigdy tam na forum nie pisalem a juz napewno nie w powiedzmy ostatnich 2 latach xD patrz na ip nastepnym razem. ja tez moge sie janek podpisac i co tzn ze staje sie jankiem rusz troche glowa ...ehhhh poziom podstawowki
ulice trzeba nauczyc automatyzmow w takich sytuacjach i prosze mnie nie krytykowac nalezy dazyc do zwiekszenia prawdopodobienstwa Gamestopu na GPW. jak ulica nauczy sie automatyzów czytaj short na dobrej społce robimy odrazu wywozke kursu w kosmos to bedzie dobrze...w końcu jakiś fundusz uda nam się doprowadzić do bankructwa a wiadomo czyjeś bankructwo zwieksza nasze bogactwo bo on ma mniej wiec nasza sila nabywcza sie zwieksza...a przy okazji na shortsqueeze sie też zarabia zazwyczaj nieźle ;) No cóż nie udało się....