he he, Twoja zmora wraca? Drogi krisie czy to już nie aktualne, to co pisałeś, że Prima do walnego od miesiąca powinna rosnąc, czy to już nie prawda, że prima przed walnym po 12 zł, czy to nie prawda, że po walnym emisja z pp, tak przecież pisałeś? Nie? Przywołać posty? Drogi naganiaczu krisie, dziwi mnie to, że jeszcze masz czelność tu pisać, no ale nie moje forum! Jedna uwaga (jako Polak)! Najpierw język polski, potem giełda dur...u! No to co, może teraz jakieś poparcie swoich bredni? Nie? Jakoś mnie to nie dziwi, pewnie napiszesz, że chcę się wykreować albo inne bzdety! No pisz, pisz! Może z CBA albo CIA jestem? Taaaaaaak!!! Ta q...wa taka głupia jest czy taka cwana?
Widac ze jestes zwyklym matolkiem sluchajac kogos i kupujac akcje.Co do naganiania to sie pomyliles chloptasiu.Nigdy nikogo nie zmuszam do kupna lub sprzedazy walorow.Kazdy podejmuje decyzje sam.Ty natomiast wystepujesz pod wieloma nicami i czasami sam ze soba rozmawiasz.Jestes bledna owca ktorej zycie nauczylo latwego zarobku.Najpierw lopata a pozniej glowa cymbale.Natomiast co do walorow opisywanych przeze mnie to jeszcze sie przekonasz.Pa Pa
Autor | ~mno [80.52.148.*] 2009-05-12 16:55
Zobacz wątki dotyczące Prima Moda
Zobacz profil Prima Moda
Wielkie dzieki za dzisiejszy dzien!!! Pozdrawiam! -------Teraz niech wszyscy sprawdza Twoje ip baranie co napisales na tym watku 89.231.178. Autor mno o dwoch ip.Idz do piaskownicy i wez latarke pobaw sie a nie inwestuj na gieldzie.pozdrawiam wszystkich normalnych
frustrat i tyle jeśli mogę coś wtrącić :P
Jak dla mnie to panikuje, bo jest ubrany po 4 zł :P a nie wie, że cena będzie znacznie wyższa i to już niedługo i to o conajmniej 150 % :P
Włazi na spółkę, aby odrobić straty ale czekać kilka sesji nie potrafi :P nie potrafi czytać rynku to niech spada z Primy, bo po pierwsze primo - będą wzrosty :P
pozdrawiam posiadaczy.
Na gant mówiłem trzymać jak był po 10 to i teraz radzę tą spółkę trzymać i sprzedawać jak już wyjdzie parę Jokerów :-) a cena przy tej ilości akcji w FF szczególnie może być interesująca :-)
No to teraz odsłona, ja nie mam akcji Primy więc żaden ze mnie „frustrat”, nie występuję też pod kilkoma nickami, proszę o potwierdzenie tej hipotezy drogi krisie! …i słuchaj durniu, pisałem, że na Twoim naganianiu dużo zarobiłem bo wywalałem chyba po 4,6 zł, ale to co Ty robisz to przegięcie, powtarzam nie wyzywajmy się, jeden argument, jeden, no dobra jak dla Ciebie pół!! I tu nie ma nic, albo spychanie mojego postu, tak żeby go nie było widać!!!
...i jeszcze jedno, zapraszam na forum Asbisa tam właśnie mówię żeby nie słuchać ludzi na forum, oj kris kris koniec jest bliski!!! Żeby guru kris nie napisał, że naganiam - mówię - nie kupować Asbisa - zapraszam po prostu na forum, tyle!!!
Zapraszam do dyskusji o Primie, dlaczego niby ma rosnąć, piszcie, może ja czegoś nie rozumiem, z chęcią kupię pakiecik i zarobię, oj i tu same tłumaczenia, że ja nic nie rozumiem, że ja głupi jestem, no jestem, więc proszę chociaż o pierwszą lekcję! Zaraz, zaraz, ale Wy sami nie wiecie czemu macie te akcje więc nie pogadamy, pozdrawim w takim razie!
Ja nie mówię, że się na Primie zarobić nie da!!!! Bardzo ładnie można zarobić, ale to dla krisa kiełbasa, nie dla Was rośnie ananas! Ciekawe co kris wymyśli żeby mnie ośmieszyć, czekam, czekam!