Dnia 2024-07-09 o godz. 23:53 ~sens napisał(a): > wszystko musi zostać w "rodzinie"... tylko najbardziej oddani poddani, tylko tak samo umoczeni, którzy w mig odczytują intencje Kierownika...
No chyba nie , prezesem został prezes z Mbank . wycena up
Up? obstawiam wręcz przeciwnie, nowy prezes ma niezłe dokonania:
https://niezalezna.pl/gospodarka-i-technologie/zarejestrowany-jako-tw-prezes-banku-z-afery-fozz-zostal-prezesem-banku-pekao/522006
Gdyby powyższe informacje nie były prawdą już byśmy słyszeli o pozwie...
up? obstawiam wręcz przeciwnie, nowy prezes ma dokonania:
https://niezalezna.pl/gospodarka-i-technologie/zarejestrowany-jako-tw-prezes-banku-z-afery-fozz-zostal-prezesem-banku-pekao/522006
Gdyby powyższe informacje były nieprawdą już słyszelibyśmy o pozwie...
tak chyba posty są usuwane albo nie można wklejać linków, poszukajcie sobie informacji w internetach: "Zarejestrowany jako TW szef banku z afery FOZZ został... prezesem Banku Pekao" (koniecznie z cudzysłowami ) I napiszcie czy dalej up bo ja w dłuższej perspektywie obstawiam przeciwnie
Dnia 2024-07-10 o godz. 11:00 ~testowy napisał(a): > widać zdenerwowanie u mojego przedmówcy? życie zweryfikuje, see ya
Ale jakie zdenerwowanie :>
Przyszedł doświadczony prezes z konkurencyjnego banku który sobie radził lepiej od PEO. A że był TW 40 lat temu co to zmienia ? Nic , inwestorów zagranicznych interesuje zyski :)
Pozdrawiam
Bardzo dobra wiadomość dla inwestorów, świetny, merytoryczny Prezes z prywatnego Banku (mBank) który był dobrze prowadzony i stale się rozwija. Zęby zjadł na tej branży.
Nie wiem czy prezes był TW, ale jak myślicie, że w bankach, szerzej instytucjach finansowych, czy w ogóle w jakimkolwiek newralgicznym obszarze Państwa (media, rząd, spółki SP, gestorzy sieci energetycznych etc), na kluczowych stanowiskach nie ma towarzyszy ze służb lub osób z nimi współpracujących, to jesteście naiwni. To standardowe działalnie ochronne Państwa.
Podsumowując, po czynach go poznacie, ale od strony emocjonalnej bardzo dobra wiadomość dla inwestorów. Prezes Stypułkowski dał się poznać jako CEO dbający o interesy akcjonariuszy,