• Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Promocja autodesk :) maj, czerwiec, lipiec 25 - 40% ceny taniej
  • Re: Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Oznacza to iż jakiegoś dramatu w 2 kwartale nie powinno być - tzn wypracują zysk
  • Re: Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~gcg [89.174.106.*]
    Cześć ale ten fundusz to nam troszkę smrodu narobił.
    Poczekamy dłużnej-pozdrawiam
  • Re: Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~CAD user [79.188.60.*]
    Czapajewo, mógłbyś mi powiedziec czy Robota też macie taniej?
    Bym kupił jakby cena była rozsądna (tzn. tak 40% taniej)
  • Re: Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~k77 [127.0.0.*]
    Promocja dotyczy tylko AC LT i pełnych AC, więc kokosów na tym się nie wypracuje...
  • Re: Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]

http://www.procad.pl/pf/page/obj/93733_AutoCAD_AutoCAD_LT_TANIEJ_do_40_PLUS_dowolna_biblioteka_PROCAD.html

Myśle ze autocady LT i autocady 2010 stanowią istotną grupę w sprzedaży oprogramowania. Kokosów być moze nie ale istotny czynnik tak.
    Mam nadzieje ze to nie ostatnie promocje lato się zbliża i na inne produkty autodesk promocje będą bo muszą dbać i Oni o przychody które drastycznie spadły. Więc zanosi się na więcej promocji.

• Re: Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    A jak wiemy Prezes narzeka na zbyt oprogramownia dla drobniejszych kupców-architektów a zapewnie ci kupują autocady LT :)
  • Re: Wiosenna odnowa autodesk Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    Zresztą podobna promocja miała miejsce jesienią 2008 r. a październik podobno był najlepszym wynikiem w historii Procadu. Teraz czerwiec i lipiec uważam powinien być znacząco lepszy niż rok temu tym bardziej że wyniki z czerwca i lipca zeszłego roku nie powalają. Desart rónież w 2 kwartale ponoć lepszy niż III i I kwartał a euro nadal wysokie winien być do przodu. Półrocze moim zdaniem Mam nadzieje że koszty zostaną deczko obniżone zakończy się minimalnym zyskiem operacyjnym 0,1 mln a zysk neto w okolicach 0,33 mln. II półocze a w szczególności IV kwartał 0,4 mln i wynik roczny w okolicach 0,8 mln.

[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.