Dnia 2024-07-09 o godz. 13:08 ~Vincent napisał(a): > Więcej uśredniać nie muszę > > Teraz to już że zmartwień, tylko wybór koloru nowej fury:). A może dać wybrać helmutów, haha
Nie wiem jak masz na drugie ale siedzisz tutaj z akcjami za 6 zł, przy 4 zł to ty juz tutaj miałeś objawy pełnej paniki i wpisy że za chwilę będzie 15 zł :)
Akcje kupione 3 lata temu za 4 po spadku na 2,7, uśrednianione sprzedane w okolicy 5 pln przy podbitce na 6,5.
Aktualnie tu to moje 3 podejście do pyrlandzkich cwaniaczków:) na razie 14%strata,haha
Uwiera was ten hak co? Vincent to troll który od 4 lat wypisuje bzdury o wzrostach. Jak się mu tłumaczyło spokojnie ze są małe szanse na wzrosty to zaczął wyzywać i wyśmiewać. Teraz kiedy okazuje się ze to my mieliśmy racje to dostaje to na co zasługuje. Trudno żeby mu się nie śmiać w twarz jak kupował za 6 zł stracił 4 lata i został z 80 groszami. Co zasiejecie to zbieracie pamiętaj o tym zwłaszcza ze ty tez nie stronisz od bezczelnych wpisów.
Dnia 2024-07-09 o godz. 15:22 ~Vincent napisał(a): > Akcje kupione 3 lata temu za 4 po spadku na 2,7, uśrednianione sprzedane w okolicy 5 pln przy podbitce na 6,5. > > Aktualnie tu to moje 3 podejście do pyrlandzkich cwaniaczków:) na razie 14%strata,haha
tak tak i dlatego naganiałeś przy 5 zł już 4 lata temu