Wysypali się wieloletni zatwardziali akcjonariusze pamiętający pewnie jeszcze czasy sklepu zielarskiego Król, Wojtek i największe forumowe pato-spamerki Magdo Agnieszki, atmosfera się oczyściła przyszli nowi bez poturbowanej psychiki widzący szansę na lepsze czasy spółki .. odchodzącym przed finałem życzymy pomyślnych inwestycji, za wami nie płaczemy ..
Tak, tak, nieświadomi łażą sobie ot tak po całym NC i wybierają sobie spółki na chybił trafił, nie mając pomysłu co zrobić z ciężko zarobionymi pieniędzmi :)
A może świadomie jednak są gotowi podjąć to ryzyko bo nagroda może być przednia ..
Co do postaci Pedro Pascala, która będzie znakiem rozpoznawczym DDS Narcos to jego popularność wzrasta, a niebawem będzie jednym z głównych bohaterów kontynuacji przeboju R.Scotta ,, Gladiator 2" .. premiera 15 listopada
No bo oceniają spółkę tylko przez jej obietnice, a nie przez działania. To tak jakby wierzyć w krasnoludki, a nie ufać temu, że nikt nigdy ich nie spotkał
Masz dziwne wyobrażenie i podejście do uczestników rynku ..
Załóżmy że ktoś chce zainwestować całość!! 10 tys. w jedną spółkę to naprawdę myślisz że nie sprawdzi historii spółki i opinie o niej (również z tego skrzywionego forum) ..
Co innego ten kto ma 100 tys to zaryzykuje sobie te 10 procent ..
Przez ostatnie dwa lata liczba drobnych graczy mocno spadła, więc naiwnych też sporo ubyło, a co do inwestowania w ,,obietnice" samego TGS jeszcze zrozumiał bym twoje obawy o naiwność nowych, ale w to że kłamią oboje i Movie Games i TGS ..
Nie ma znaczenia czy inwestujesz 10k czy 100k, przykre jest, że w takim wypadku pozwalasz na ukrywanie prawdy o spółce jeśli ktoś inwestuje mniej. Udajesz czy serio nie wiesz ile kłamstw i oszustw było związanych z tą spółka w ciągu ostatnich 4 lat?
Gdzie mówiłem cokolwiek o Movie Games? No tak, typowe manipulacje. Mówię tylko o kłamstwach TGS i tutaj nawet nie masz kontrargumentów bo te kłamstwa są z pokryciem, a żadnego przepraszam ani żadnych czynów które sugerowałyby zmiany nie było i nie ma. Wręcz przeciwnie. Miało być demo na steam fescie i gdzie to demo? No zaskoczenie, że nie ma. Fakty są takie, że spółka dalej klamie
Typowy metaforyczny złodziej, który woła łapać złodzieja. :D
Upierdziałeś sobie, że demo ma być teraz, a dla kogoś kto ma więcej niż 50 IQ albo inwestuje w game dev, to dość oczywiste, że nie będą promować dwóch gier równolegle.
Steam Festy są 3 w roku, a kolejny w październiku.
Prezes MOV regularnie wałkuje, że: – DDS x Narcos to druga połowa roku. – nie będą rozwadniać popularności DDS2. – muszą wydać jakieś większe content updates do DDS2, żeby gracze nie poczuli, że developer porzuca grę i już pcha kolejny produkt. – promocja DDS x Narcos będzie “szybko”, ale potrzebują chwilę. – ostateczna decyzja o podaniu daty należy do Pawła Hekmana, który posprzątał spółkę.
Znam amatorów, którzy lepiej łączą kropki niż taki jinwestor rzekomo wieloletni.
DDS x Narcos istnieje i również prezes MOV zwraca uwagę, że był już pokaz gry (i faktycznie był, i można było się na niego zapisać, więc Twoja strata, a info dalej wisi na Twitterze).
Masz zerowe rozeznanie w spółce, której forum obsiadujesz jako dobry samarytanin. Jakkolwiek rozumiem desperację kogoś, kto chce dokupić 10 zł taniej.
Warcz, jęcz, płacz, kwicz, wyj, peroniarzu. Moich akcji prędko nie dostaniesz, a odkupisz ze smakiem. :D
Polecam przesłuchać najnowszy chat, znowu sporo wątków o DDS x Narcos i nie trzeba opierać się na informacjach z drugiej ręki czy majaczeniu lokalnego folkloru. :D
Nawet nie czytałem całości bo to bez sensu. Nie ja sobie uwalilem, że demo ma być teraz tylko były zapowiedzi spółki, że demo będzie na steam fescie. To oczywiście nie pierwsze i nie ostatnie kłamstwo. Plują Ci w twarz, a Ty mówisz, że deszcz pada, a jak ktoś daje Ci parasolkę to jeszcze się do niego plujesz, gratuluję myślenia
Trudno przekonać kogoś, kto sobie coś ubzdurał, dopowiedział i jeszcze obraził.
Wiesz, w inwestowaniu liczą się fakty i dopowiadanie sobie odpowiedzi do ogólnych informacji ze spółki to zły zwyczaj. Dopowiedziałeś sobie, że DDS x Narcos ma nałożyć się oknem promocyjnym z DDS2, podczas gdy premiera DDS x Narcos jest przewidziana na drugą połowę roku.
Dlaczego oczekiwałeś demo w czerwcu? xD
W game devie dema nie promuje się bez poprzedzenia żadną kampanią. Serio, wystarczy zaledwie 51 IQ, żeby to pokumać.
Polecam przesłuchać chaty inwestorskie z prezesem MOV.
Masz problemy z rozumieniem, dostęp do informacji o historii spółki TGS jest dla wszystkich ogólno dostępny i jawny, niezależnie kto ile inwestuje, nie mam mocy komuś pozwalać czy zabraniać szukać prawdy, zaręczam że wszyscy inwestując tu historię TGS znają i inwestują tyle, ile mogą zaakceptować ryzyka, wbrew twojemu stwierdzeniu że inwestują tutaj nieświadomie ..
Jestem tutaj niecały rok, a mimo to znam bardzo dobrze historię i perypetie spółki TGS oraz cały lokalny folklor na forum, co nie przeszkadza mi widzieć potencjał na przyszłość, którego pewność upatruję na przykładzie który podałem, że MG i TGS nie mogą jednocześnie kłamać że Narcosa nie ma, co tutaj się sugeruje ..
Up Trudno przekonać kogoś, kto sobie coś ubzdurał, dopowiedział i jeszcze obraził.
Wiesz, w inwestowaniu liczą się fakty i dopowiadanie sobie odpowiedzi do ogólnych informacji ze spółki to zły zwyczaj. Dopowiedziałeś sobie, że DDS x Narcos ma nałożyć się oknem promocyjnym z DDS2, podczas gdy premiera DDS x Narcos jest przewidziana na drugą połowę roku.
Dlaczego oczekiwałeś demo w czerwcu? xD
W game devie dema nie promuje się bez poprzedzenia żadną kampanią. Serio, wystarczy zaledwie 51 IQ, żeby to pokumać.
Polecam przesłuchać chaty inwestorskie z prezesem MOV.
Dlaczego oczekiwałeś demo w czerwcu?
Ja tak samo jak Iksde byłem na zamkniętym pokazie gry i taka informacja padła z ust Prezesa Pawła Hekmana. Stąd też oczekiwałem dema w czerwcu. Aktualnie wiem że gra ma być teoretycznie w 2024, więc czekam i mówię Spółce "sprawdzam".
Będzie lub nie będzie. Jedni sprzedali drudzy kupili. Ktoś zrobił dobrze a ktoś gorzej.
Ja sprzedałem, ale mam jeszcze akcje z pp dlatego wolałbym żeby ta gra wyszła.