Gobarto ma obowiązki informacyjne Cerbud niekoniecznie. A już szczególnie nie liczyłbym na informacje, które mogłyby wspierać notowania Gobarto... Bo negatywnymi wiadomościami pewnie podzieliłby się chętnie.
no niestety …
Ale zakładam, że poprzednie info nie wzięło się z kosmosu a z faktycznych działań …
zatem po 3 miesiącach powinien pojawić się jakiś konkret …
z drugiej strony oczywiście wiadomo, że szybkość podejmowania decyzji to nie jest domena Arabów :)
Nie oceniałbym aż tak dosadnie Arabów... Patrząc na rynki i proces M&A to jak pisałem rok jest potrzebny na dopięcie jakieś Umowy/Przejęcia. Nie krócej. Nie liczę na info w lato, ale już na jesień powinny być przecieki.
Niestety od 3 miesięcy spadamy systematycznie, Ipopema wykorzystuje czas i łatwo steruje kursem. Brak chętnych, wakacje ciekawe kiedy się to zatrzyma, , mam nadzieje że to końcówka spadków. Tylko proszę nie piszcie że możecie czekać jeszcze 10 lat lub ze zostawicie akcje wnukom. ( nowa metoda na wnuczka?)
Ja juz dawno te akcje pochowalem do grobu ,list ipopemy przypomnial mi ze takowe posiadam.Oczywiscie nie sa to ilosci liczone w rysiacach ,ale dla mnie stracona kwota od 2009 byla duza i z ta strata po wielu latach sie pogodzilem .Dzisiaj to cos wiecej niz zysk
Panowie - więcej wiary … Cedrob/Gobarto to bardzo dobre i dobrze zarządzane spółki, które działają w dobrym sektorze i generują solidne zyski. Nie trzeba będzie czekać kolejnych długich lat na przełożenie tego na wartość spółek i ceny ich akcji. M&A to akceleracja w/w …
O to chodzi ze jest aktywne od dawna juz,i radzili sobie bez specjalisty, a czlowieka zatrudniono dopiero teraz, kiedy byc moze juz nowych akwizycji Gobarto juz nie zdazy byc..