Jaka waszym zdaniem czeka przyszłość cognor? jestem ze spółką od początków pandemii. Zakup udało się zrealizować za 1,33zł. Czy waszym zdaniem trzymać dalej? Sprzedać? Proszę o konstruktywną debatę :) Pozdro!
Ja bym trzymał dalej. Jaki był Cognor za złotówkę a jaki będzie po zakończonych inwestycjach. Kiedyś w końcu rusza inwestycje i potrzeba będzie naszej stali. Ja np. po 10 zrealizowałem cały zysk i żałuję mocno bo myślałem odkupić jak spadnie na 6 jak tu wieszczyli:) jak widzisz dobre szansę gdzie indziej to sprzedaj jakieś 30% i nie czekaj na zmianę koniunktury
Coś Ty. Zrealizowałem tylko zysk:) sprzedalem jakieś 4k akcji. Nadal mam reszte. Tzn sprzedałem nadwyżkę nad 3.7. potem trochę dokupiłem po 10.5 i po 8.5, a czaiłem się się na mityczne 6:) pisałem o tym rok temu jak z xxx tu walczyłem:) połowę skromnego mojego kapitału nadal mam w Cognor a za zysk coś tam lepiej lub gorzej kupuję na GPW
To może tak wyjaśnię. Kwoty mogą się różnić trochę: zainwestowałem 50k warte było 120. Za 70 sprzedałem. 40 nadpłaciłem hipotekę. Za resztę coś odkupiłem i zainwestowałem w GPW. Takie moje rozumowanie:)