• Rada, dyskusja Autor: ~RADA [89.64.9.*]
    Jaka waszym zdaniem czeka przyszłość cognor? jestem ze spółką od początków pandemii. Zakup udało się zrealizować za 1,33zł. Czy waszym zdaniem trzymać dalej? Sprzedać? Proszę o konstruktywną debatę :) Pozdro!
  • Re: Rada, dyskusja Autor: ~Radca [95.49.156.*]
    Sprzedaj wszystko
  • Re: Rada, dyskusja Autor: ~Althor [37.47.246.*]
    Ja bym trzymał dalej. Jaki był Cognor za złotówkę a jaki będzie po zakończonych inwestycjach. Kiedyś w końcu rusza inwestycje i potrzeba będzie naszej stali. Ja np. po 10 zrealizowałem cały zysk i żałuję mocno bo myślałem odkupić jak spadnie na 6 jak tu wieszczyli:) jak widzisz dobre szansę gdzie indziej to sprzedaj jakieś 30% i nie czekaj na zmianę koniunktury
  • Re: Rada, dyskusja Autor: ~Moimzdaniem [31.61.240.*]
    I Ty Althor jesteś bez akcji? To już tylko stalowy został i ja?
    Coś Ty. Zrealizowałem tylko zysk:) sprzedalem jakieś 4k akcji. Nadal mam reszte. Tzn sprzedałem nadwyżkę nad 3.7. potem trochę dokupiłem po 10.5 i po 8.5, a czaiłem się się na mityczne 6:) pisałem o tym rok temu jak z xxx tu walczyłem:) połowę skromnego mojego kapitału nadal mam w Cognor a za zysk coś tam lepiej lub gorzej kupuję na GPW
    To może tak wyjaśnię. Kwoty mogą się różnić trochę: zainwestowałem 50k warte było 120. Za 70 sprzedałem. 40 nadpłaciłem hipotekę. Za resztę coś odkupiłem i zainwestowałem w GPW. Takie moje rozumowanie:)
  • Re: Rada, dyskusja Autor: ~Mamzdaniem [31.61.240.*]
    Cieszę się że jesteś na pokładzie. : )
  • Re: Rada, dyskusja Autor: ~Xyz_ [46.204.13.*]
    To odpali, w swoim czasie...
  • Re: Rada, dyskusja Autor: ~Nowy [95.214.217.*]
    Czyli nigdy
[x]
COGNOR 0,00% 5,10 2026-05-07 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać