• Torebki Top Secret. Pytanie Autor: ~Marcus76 [188.127.24.*]
    W dniu dzisiejszym odwiedziłem sklep Monnari w Lublinie i zauważyłem, że na półkach znajdują się torebki firmy Top Secret.Na stronie e-monnari też one są. Czy była jakaś informacja/wiadomość na ten temat? Będę wdzięczny za informację.
  • Re: Torebki Top Secret. Pytanie Autor: ~Akcjonariusz [31.61.233.*]
    Jest taka strona
    https://monnaritrade.com/firma/aktualnosci/

Tylko, że na tej stronie ostatnią informacją jest RB 64/2024 o skupie akcji w dniu 7 czerwca 2024 :)
    Ostatnio było na forum na temat produktów Primamoda w ofercie Monnari. Primamoda się tym chwaliła, a Monnari jakoś niezbyt zauważalnie.
    Dodam, że Monnari na swojej stronie ma również torebki marki Nobo.
  • Re: Torebki Top Secret. Pytanie Autor: ~Marcus76 [188.127.24.*]
    Dziękuję za informację.
    Szukam ukrytych podpowiedzi dla których Monnari tak robi.
    Jest to moje indywidualne myślenie i spostrzeżenie, czy przypadkiem Monnari nie bada w ten sposób rynku kupujących? I czy w niedalekiej przyszłości ponownie będzie chciało wykupić Top Secret ale już razem z Greenpoint?
    Podkreślam jeszcze raz, że to są moje osobiste przemyślenia.
  • Re: Torebki Top Secret. Pytanie Autor: ~Slawek [213.134.166.*]
    Monnari podobno podpisuje list intencyjny w sprawie przejecia inditex. Mirek mi mowil. Monnari to niech najpierw rozwiaze sytuacje wykupu 510...
  • Re: Torebki Top Secret. Pytanie Autor: ~Marcus76 [188.127.24.*]
    Panie S. Nie potrzebne mi są takie odpowiedzi. Nie mam wpływu na decyzję Pana Misztala, ale wiem, że my tu wszyscy zainteresowani możemy wspólnie napisać kilka scenariuszy, które na pewno mogłyby być brane pod uwagę przez Pana prezesa. To jest biznes i rządzi się on swoimi prawami. Powinniśmy tutaj wszyscy, wspólnie próbować zrozumieć w którą stronę może jeszcze będzie Pan prezes chciał iść.
    W kasie gotówka, Ogrody Geyera, dochód z sprzedaży marki i wynajmu. Jest olbrzymi potencjał. Jest gotówka i są możliwości. Priorytetem dla Pana Misztala jest skup akcji po jak najniższej cenie, to zainteresowani wiedzą ale co potem...?
    Spróbujmy napisać przyszłość. Burza myśli. Może komuś się uda. Pozdrawiam serdecznie.
[x]
MONNARI 1,93% 5,28 2025-10-24 16:26:03
2025-10-24
Skup akcji własnych.
2025-10-23
Skup akcji własnych.
2025-10-22
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać