• Widzę Autor: ~Piotruśkrólik [185.246.208.*]
    Do kolegi który się bawi... Na 0.01
    Pozdrawiam Ryśka
  • Re: Widzę Autor: ~Pretyou [95.49.145.*]
    Też sie kiedyś tak bawiłem aż raz mi przyblokował o konto, i w ostatniej chwili transakcja anulowana, więcej tak nie robię .
  • Re: Widzę..2 Autor: ~Rysiek [31.60.228.*]
    Widzicie jak Rysio na Remedis na haczyku ładnie wisi ? Buja się i to wlaśnie na jednym grosiku .Rysiowi uroiło się w głowie, że tam jest Złoty Graal i to do tego w dwóch miejscach ?
    A gdzie są te dwa miejsca ? Trzeba też dodać, że Zloty gral się już uaktywnił od 22 mają 2024 r . Tak,tak...to jest piękna gra a spolka jest juz w upadłości Pozdrawiam Piotrusiakróliczka .
  • Re: Widzę..3 Autor: ~Rysiek [31.60.228.*]
    Jak będą padać, to żeby tylko Rysiowi nie zapomnieli kocyka podłożyć i to najlepiej z wielbłądziej wełny aby swoich kolanek za mocno nie poobijał.
  • Re: Widzę..3 Autor: ~Rysiek [31.60.228.*]
    A jak będą padać to tylko żeby nie zapomnieli podłożyć kocyka i to najlepiej z wielbłądziej wełny a żeby Rysio za mocno swoich kolanek nie poobijał
  • Re: Widzę..4 Autor: ~Rysiek [31.60.228.*]
    Ewcia , Droga Psycholożko .Dlaczego ze mnie się nikt nie śmieje ani tu ani tam . Proszę uprzejmie o wytłumaczenie tego zjawiska.?
    Bardzo przepraszam ale Rysio nie może pisać, ponieważ wszystko co piszę to kasują czyli w ogóle nie wpuszczają.
    Posiadacz , na czym ta aktywacja polega ?
  • Re: Widzę..5 Autor: ~Rysiek [31.60.228.*]
    A więc co to jest upadek spółki? Czasami się wydaje takie cos grajkom tak jak przechodniom kiedy na ulicy zobaczyli Hawranka . Pane ,Pane Hawranek wylazł Panu konec . A hawranek na to . Ne,ne to ne konec to jest
    C.a.l.y .
  • Re: Widzę Autor: ~At [46.204.12.*]
    kazdy głupi widzi ze szykuje sie tu niezla petarda!
  • Re: Widzę Autor: ~Ted [5.173.16.*]
    A Rysiek dobrze maci wodę i nawija........
[x]
PLAZACNTR -3,17% 2,90 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.