• Przegapicie hosse Autor: ~Wppl [217.97.120.*]
    Heeh. Zawiesiliscie w nadziei że tu będą kokosy a tu zonk. Pamiętam sam siebie ze 20 lat temu i Próchnik, Elektrim i Swarzędz. Wszystko miało pięknie iść do góry a tu zbankrutowało.

Mdg przypomina mi Próchnika. Tam też przejął stery pewien prezes, który... spr,edal spółek swoją markę za grube miliony.

Tutaj prezesi przedali vcast.

Ale mogę się mylić. Chociaż póki C to inwestycja objęta jest duuuuzym ryzykiem
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~piracik33 [146.70.161.*]
    BRAWO....!!!

Gorszych porównań już nie byłó tutaj dawno.....:):):)
    Tylko na to was stać?

Ubaw po pachy....:)

Bardzo bym prosił o rozszerzenie swoich złotych myśli, z pewnością będą to fachowe i trafne porównania...:)

Szczególnie mogę się mylić jest godne uwagi.....Moderator i jak tam ?
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~Wppl [217.97.120.*]
    A co to nie mogę swojej mysli wyrazi zy co? Ilu graczy tyle opinii. Dla przypomnienia

1. 3x zł wychodzi fundusz
    2. Kurs szoruje podnieść od ponad roku

Kółko wiecznejadoracji się znalazło. Ale jak mówisz coś co jest inne to od spuskowcow wyzywają

Wiesz jak n takie grupy mówią? Wiara urojona
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~Gumowe [185.67.70.*]
    Jechałeś na rowerze jak to pisałeś?
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~mdg [31.61.179.*]
    Ja gdy widzę że zj**by zaczynają się pojawiać na forum to traktuje to jako dobry prognostyk.

Wppl czy Biofund sprzedal choćby 1 akcję Medicalgorytmics ? No właśnie. Ja też nie zamierzam ale próbuj próbuj
  • WPPL Autor: ~piracik33 [146.70.161.*]
    Bardzo dziękuje za troskę o moje pieniądze.....:):):)

Reszty nie będę nawet komentował bo do pewnych poziomów się nie będę zniżał bo jest to nie godne inwestora z moją wiedzą i doświadczeniem na tym walorze:)
  • Re: WPPL Autor: ~DD [79.184.243.*]
    no guru mdg pochwal się wiedzą i doświadczeniem na tym walorze... prosimy.. Kiedy vcast? Kiedy jakieś umowy?
  • Re: WPPL Autor: ~mdg [31.61.179.*]
    Gdy sprzedasz akcje. Wtedy powinno wjechać ESPI. Mam nadzieję że pomogłem :)
  • Re: WPPL Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    Dnia 2024-07-08 o godz. 17:40 ~mdg napisał(a):
    > Gdy sprzedasz akcje. Wtedy powinno wjechać ESPI. Mam nadzieję że pomogłem :)

MDG przecież Bambi nie ma akcji bo czeka z LAser1 na 20zł :):):)
  • DD Autor: ~piracik33 [146.70.161.*]
    Bambi a czy ty wiesz ze Vcast to tylko kolejny element w rozwoju spółki....
    Spółka istnieje ,rozwija się ,pracuje nad kolejnymi projektami i umowami:)
    Ale będę szczery wobec Ciebie bo dzięki Twojej ciężkiej pracy zarobiłem dużo pieniędzy na tej spółce.

Otóż certyfikat Vcast będzie jak zostanie zakończony proces certyfikacji....
    Ani zarząd ani Ja czy nawet TY mój kochany Bambi nie masz żadnego wpływu na to.

Jak widzisz nikt tu nie ma ciśnienia i nikomu za bardzo to opóźnienie nie przeszkadza bo osoby oczytane znają procedury i taki Wedel czy Bambi nie są w stanie nas w żaden sposób odwrócić od zarządu czy spółki:)

• Re: Przegapicie hosse Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2024-07-08 o godz. 13:45 ~Wppl napisał(a):
    > Heeh. Zawiesiliscie w nadziei że tu będą kokosy a tu zonk. Pamiętam sam siebie ze 20 lat temu i Próchnik, Elektrim i Swarzędz. Wszystko miało pięknie iść do góry a tu zbankrutowało.
    > >
    > > Mdg przypomina mi Próchnika. Tam też przejął stery pewien prezes, który... spr,edal spółek swoją markę za grube miliony.
    > >
    > > Tutaj prezesi przedali vcast.
    > >
    > > Ale mogę się mylić. Chociaż póki C to inwestycja objęta jest duuuuzym ryzykiem

zbierać ccc bo kurs znowu odjeżdża a to najlepsza polska spolka
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~mdg [31.61.179.*]
    ccc to ja zbieralem jak latalo po 40zł. I juz się pozbyłem tego papieru
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~xd [31.6.159.*]
    Dnia 2024-07-08 o godz. 19:05 ~mdg napisał(a):
    > ccc to ja zbieralem jak latalo po 40zł. I juz się pozbyłem tego papieru

ja też częściowo zrobiłem podobnie zamieniając Ccc na inne akcje jak choćby Mdg ale po korekcie Ccc za wolne środki odkupuje również te akcje bo to dobra i mocna spółka i da więcej zarobić niż nasz Mdg, tak twierdzą doradcy inwestycyjni.
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~Dzd [79.184.243.*]
    najlepszym doradcą inwestycyjnym jest pirat on wierzy w prezesa. Wiadomo na jaką partię głosował :))) spółka się rozwija hahah a któraś z gpw się nie rozwija?? pracuję nad kolejnymi projektami no… ty to jednak masz wiedzę pirat
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~Primo [193.109.244.*]
    Mam tu 1/3 reszta w ICE ( MEDINICE) tam większa huśtawka ale są tez w trakcie badań klinicznych w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu
  • Re: Przegapicie hosse Autor: ~polecam [193.109.244.*]
    ICE ( MEDINICE)
[x]
MEDICALG 3,10% 28,25 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.