Rekinado. Jesteś jako jeden z nielicznych tutaj dość ogarnięty. Co sądzisz o obecnej sytuacji? Optymizm czy pesymizm? Ja już nie wiem osobiście co mam sądzić...
Niestety nie mam pojęcia, straszna padaka ostatnio na kursie, nawet nic nie buja. Cały NC jest zdechnięty, nie wiem jak dobrego infa potrzebujemy żeby ludzie się podjarali i weszli w naszą perłę. Sam mam średnią 11gr chciałbym zobaczyć te poziomy w tym roku, ale tu raczej sporo ludzi chce z haka poniżej tego uciec, plus kółkowicze... Może być tak że prędzej zobaczę naszą elektrownię jądrową i CPK. Na pocieszenie zauważ że niżej niż jest nie spada i chyba nie ma powodu żeby spadało, więc no cóż kapitał się kisi, inflacja go podjadła i jeszcze ma znów przyśpieszyć to podjadanie ale sprzedawać teraz po tej cenie byłoby dla mnie niedorzeczne. A jeszcze mamy mieć zmianę nazwy, może rząd coś jednak z podatkiem Belki zmajstruje i ludzie ruszą trochę kapitału na NC, zarząd do tego opowie jakąś dobrą historię(prawdziwą lub nie) na zanętę i już będą inne poziomy :) Ja czekam i nie panikuje, pozdrawiam