Naprawdę??? Dasz radę to zrobić? To idę po pożyczkę hipoteczną na wszystko co mam. Kupię I będę miliarderem jak będzie po 300 zł. Ale od kogo kupię????
Dnia 2024-07-08 o godz. 07:49 ~rgefhgf napisał(a): > tak się skończy pompka czyli jak zawsze na świeżej spółce,już milionowe obroty były tu i tam a potem 5tyś dziennie
Niesamowita analiza trollu, pogratulować wiedzy ;)
nie wiem co trolu chcesz analizować po kilku sesjach,a te teksty o pozyczkach to już wszędzie były a potem kurs leciał z 460 na 120 przykładowo((była jazda pod premierę) albo z 700 na 45(maseczka ratuje życie)
A wiesz ile tutaj jest sztuk akcji???? Zaledwie 1 milion. Każda sztuka na wagę złota. Stracisz 10 sztuk to tak jakbyś stracił 3000 zł.... No sprzedawajcie proszę... Ale żebyście sobie potem włosów nie rwali z głowy...
trolu to NC nie wig 20 akcje zawsze można druknąć,mam spółkę co miała 4mln akcji a po 3 latach zrobiło się 60 mln akcji,albo mam tez taką co miała 15mln a po 2 latach skoczyło na ponad 100mln, taki jest wlaśnie NC.
Mentzen zarzekał się że akcji nie dodrukuje trollu jeden... Nie strasz ludzi... Tu jest więcej mądrych niż głupich... Nikt ci nie odda niżej niż po 300 zł
Dnia 2024-07-08 o godz. 10:23 ~Sęp napisał(a): > Mentzen zarzekał się że akcji nie dodrukuje trollu jeden... Nie strasz ludzi... Tu jest więcej mądrych niż głupich... Nikt ci nie odda niżej niż po 300 zł
Nie gadaj z trollem, siedzi wywieszonym ję-zorem i czeka żeby po taniości zakupić swoje 5 akcji na których zarobi na lizaka :)