• Co nie wyszło i dlaczego to koniec spółki Autor: ~Inwestor [83.22.117.*]
    Że wszystkich opinii, które przeczytałem na steam wyłania się spójny i niestety mroczny obraz: grafika ciekawa a nawet cudowna, przy czym gracze mówią tu o pracy grafika, tylłach, kolorystyce, wierności gatunkowi czy kresce postaci. Z drugiej strony co sami gracze nie pozostawiają suchej nitki na pracownikach IT - developerach. Grafik dostaje najmniej kasy i wykonał swoją pracę na 5+. Developerzy stanowiący jądro spółki egzamin zdali na pałę z minusem.
    I teraz mogą hipoteza: od początku Plottwist był zaprojektowany jako zwykły scum, okłamał disc sprytnie inwestorów. Grafika nie ma tam od dawna, zespołu też. Co dzieje się z pieniędzmi inwestorów? Pozostawiam to pytanie otwartym ku przestrodze potencjalnych inwestorów.
  • Re: Co nie wyszło i dlaczego to koniec spółki Autor: ~Ja [188.146.138.*]
    Skad masz informacje, ze nie ma tam zespolu?
  • Re: Co nie wyszło i dlaczego to koniec spółki Autor: ~Tommy [185.236.233.*]
    4.2/5 na PS, 73/100 na Steam. Istotnie „tragedia”. W dodatku zle czytasz, chwalony jest wyglad, lore, swiat, historia, zagadki. Walka zbiera baty ale ta nigdy nie byla glownym elementem gry. Masz jeszcze jakies blyskotliwe wnioski?
  • Re: Co nie wyszło i dlaczego to koniec spółki Autor: ~Inwestor [83.22.64.*]
    Hej, ale w to nikt nie gra. Ile egzemplarzy sprzedali? Błędem było wystąpienie w roli wydawcy. Mogli to zrobić z kimś większym. Wiemy to z perspektywy czasu.
  • Re: Co nie wyszło i dlaczego to koniec spółki Autor: ~Tommy [185.234.247.*]
    Sprzedali tyle, ze koszty zwrocily sie pierwszego dnia (byla informacja). Sprzedali tyle, ze mieli kasy na 2 lata pracy bez zastanawiamia sie za co (masz wszystko w raportach). Naprawde nie wiem o czym piszesz.
[x]
PLOTTWIST -2,44% 1,20 2025-09-26 09:15:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.