Wczoraj rozmawiałem ze sprzedawcą z MG Plaża Gdańsk który przyjechał MG HS na hip hop festiwal w Płocku i powiedział, że nie nadążają z importem samochodów takie jest zapotrzebowanie. Sprzedają ok 50 aut miesięcznie. Wkrótce mają być dostępne hybrydy, więc sprzedaż zapewne lawinowo wzrośnie.
Tylko pytanie czy Gov będzie miało w tym jakiś udział, jeśli tak, to otworzymy się w okolicach 2 zł.
Żeby jedna. Ja bym robił że 4. Dziś na Goodwood i mg 3 w pl, mg hs nowe cyberstera. Druga we wrześniu żeby na 30 ładnie napompować listopadowy raporcik. Kolejny na rajd sw Mikołaja i roczny a 4 na wiosnę i IPO na glownym
Spółka jest zawieszona bo nie potrafi opublikować raportu za 2023 r., a wy tu o jakiś wielk
ich biznesach goveny prawicie.
Niech ogarną podstawy biznesu i komunikacji z akcjonariuszami, bo w tym mają wielkie braki.
Nie mam pojęcia co jest faktycznym powodem zawieszenia, ale chyba nie to, że nie potrafi publikować raportów? Przez kilka lat publikowała poprawne raporty, więc niby dlaczego miała by nagle nie umieć ich publikować? Sądzę, że jednak problem nie jest tak prozaiczny..
Nie wiem może dlatego że VAG ma w pl importera który poszedł od Jana Kulczyka do VW za 700 mln zł ( u nas byłoby przy 25mln akcji 28 zł kurs) a mg mimo sprzedaży jak 3000 sztuk NIE???? Lin peng z auto świat nigdzie nie figuruje, a govena miała ściągać roewe w 2018 de facto mg? Może dlatego cwaniaczku? Z resztą co zmieni stękanie głupot na zawieszeniu??????
A wszystko okaże się w praniu i nie ma co rozmyślać, bo nic to nie zmieni.
Jak okaże się to prawdą to kupuję 200-250k akcji, oczywiście jak otworzą poniżej 30gr.
spółka poinformowała że nie ma rady nadzorczej - kto ma ją powołać? ,kto sporządzi raport?- następny komunikat w listopadzie o usunięciu z gpw ? Chyba że zbierzecie 5% akcji i zwołacie nwz i powołacie zarząd i radę i złożycie się na raport i inne wydatki ?
Złożymy się na HAKA i dokupimy Caps locka a w prezencie dorzucę kodeks spółek handlowych i abecadło dla klas 1-3 .Walne zwołuje zarząd który istnieje a radę nadzorcza walne ciediu malinowy
Z całą pewnością wydali kasę na IPO żeby kilku leszczy z prospektu zarobiło 20% a później 6 lat mietosili kurs płacąc na animacje. Pierwsza spółka filantropijną na polskim grajdolku zawsze pionowa dzida i wskakiwanie ciułaczy