Widzą upadłość, akcje po 2 zeta i ogólnie koniec świata. Siedzą tak sobie bezinteresownie na forum "trupa" nawet w sobotę i niedzielę. Ależ bezinteresowna troska o cudze pieniądze. Ja jednak poczekam do walnego i rozwoju sytuacji z PHR. Ciekawe kto obejmie akcje 15.07?
Jakie akcje dla kogo phr już nie chce gnoju a dla siebie to trzeba dać też pp dla drobnych nie pisz takich bzdur żadnego walnego nie będzie ani nowych akcji jak głowni wywalili to koniec trupa trzeba się z tym pogodzić.
Zostało 32 mln kapitału własnego w gruntach i projektach deweloperskich. Poczytaj raporty a nie siejesz zamęt. Tylko jeden grunt pod 10000 m2 PUM wart jest ok 25-30 mln w tej lokalizacji. Zastrzyk 12 mln pln z emisji akcji ożywi spółkę zresztą po co ja to piszę róbta co chceta. Ja poniżej 30 pln nie oddam. Jeżeli miało dojść by do przejęcia to główni akcjonariusze też raczej swoich pakietów tanio w całości nie oddadzą.
Głowni akcjonariusze nie mają już swoich pakietów lub zaraz nie będą mieli jakby mieli tyle kasy co piszesz to by nie zawierali listu intecyjnego tylko prowadzili działalność i kurs akcji nie kosztował 2 30zl tylko jak wcześniej 75zl to jest bankrut beż kasy be kasy na dalszą działalność i dlatego głowni wywalają akcje dobrze wiedzą że to trup i niedługo upadłość?