• Smaczki naganiania Autor: ~Jedziemy [46.112.84.*]
    https://youtu.be/GKQQB-wimsU?feature=shared jest tego dużo więcej
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~DreamTeam [46.112.104.*]
    Swoją drogą Giełda Papierów Wartościowych powinna się odnieść do tego że osoba promującą swoje produkty w ich siedzibie do tego używająca Logo GPW nagrania ludzi
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~KNF [46.112.72.*]
    Swoją drogą ciekawe że GPW pozwala na takie taktyki https://www.gpw.pl/aktualnosc?cmn_id=111023&title=GPW+z+w%C5%82asn%C4%85+pasiek%C4%85
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~Hm [77.222.252.*]
    Swoją drogą dużo utopiliście że tak jojczycie ? Zajmijcie się życiem bo wasze pieniądze już przepadły a życie wam ucieka
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~KNF [46.112.72.*]
    Jest już pierwszy, który teraz się boi i trzęsie portkami. Oczywiście, zajmuje się swoim życiem, ale jeśli ktoś mnie oszukuje w celu wzbogacenia się, to dlaczego mam go nie pociągnąć do odpowiedzialności karnej? Wszystko jest czarno na białym, są nawet zdjęcia pewnych osób, na przykład selfie w windzie z czasów, kiedy naganiali. Damy radę, proszę się nie martwic. Najlepsze smaczki dostaną odpowiednie służby. :)
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~Jw [5.173.146.*]
    Ja obstawiam że nikomu nic nie zrobią a nawet gdyby to nie cofnie straconej naszej kasy.. człowiek naiwny zaufał kilku informacjom o super rozwoju e commerc
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~cóż [31.0.93.*]
    Ja zbierałem po 12gr w 2019 roku. Potem dobrałem jeszcze po 17gr. Robiłem kółeczka jak January pojawił się na horyzoncie ale długo to nie trwało, bo niedługo potem zawiesili notowania. Ściągnęli go żeby pomógł zejść z haków kolesiom z Krypto Jam. Były spotkania i plotki, zanim wypuszczono oficjalny komunikat, także insajderzy wiedzieli co robić i jak się to skończy. Tylko niewtajemniczeni zostali z papierem. Mnie też niestety powiesili z częścią kasy. Nie kupowałem pod info ale część kapitału trzymałem, bo January wydawał się być poważnym inwestorem, który nie rzuca słów na wiatr. Okazało się, że jest inaczej. Zarobił co miał zarobić na Columbusie, wprowadził JRH na główny rynek. Dobre imię już mu nie potrzebne. Podejrzewam, że prędzej mu teraz do emerytury i spokojnego życia, niż do inwestowania.
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~GPW [37.72.124.*]
    Ależ spokojnie wszytko w swoim czasie chodzenie po sądach też kosztuje prawnicy chętnie popatrzę przez następne 10 lat jak się kilka osób będzie tłumaczyć z tego co jest dostępne w sieci i z tego co było szybko usuwane, najbardziej będzie mnie ciekawić stanowisko GPW która jawnie promowała taka osobę
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~KNF [94.254.218.*]
    Dokładnie wszysko w swoim czasie 2026 czekamy :))))
  • Do sądu. Autor: ~Anna [91.222.126.*]
    Jestem Anna.
    Gotowa dołożyć do pozwu sądowego..
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~Jw [5.173.147.*]
    Dlaczego 2026?
  • Re: Smaczki naganiania Autor: ~Prawnik [31.0.93.*]
    Wersja od: 1 lipca 2024 r. do: 31 stycznia 2026 r. § 1. Zobowiązanie podatkowe przedawnia się z upływem 5 lat, licząc od końca roku kalendarzowego, w którym upłynął termin płatności podatku.
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.