Wiesz, że za rozpowszechnianie kłamliwych treści celem manipulacji na kursie spółki akcyjnej grozi odpowiedzialność karna? ps. policzyłeś już jaki jest przychód z jednej kopii dla GOP?
A po co ty się produkujesz podszywając się pode mnie i pod innych? Czapa to czapa i nic tu nie zmienisz. Dwa razy miałeś pisane że odbicie będzie do około 26,50 i 2 razy się sprawdziło trzeba było ciąć straty
Nie gram od nastu sesji bo za małe obroty, pisałem że czasem w ostatnich tygodniach udało się zabrać komuś 2-3 tyś akcji I wywalić 2-3 zł wyżej ale od dobrych kilku sesji nic tu się nie dzieje wpadam tu się trochę pośmiać i podroczyć z wisielcami ykhm i Wróblem
a możesz ten post na movie wytłumaczyć z wczoraj? Zresztą nie pierwszy taki?
Autor: ~Ykhm [89.71.194.*]2024-07-09 19:18 ale dzisioj obcionglem
Mało mnie obchodzi co myślisz o mnie mnie się kasa zgadza a tobie nie bardzo skoro wisisz tutaj od 40 i trollujesz na K na movie naganiałeś na spadki a dało 30%, na Sunex powiesili cię po ok 30 a lata po 10....
Naganiałeś tak samo jak tutaj na K, a wystarczyło uciąć stratę przy 26.5 i 2 razy byś to drobił w międzyczasie na rank, tower czy teraz Clnpharma :)))))
Dnia 2024-07-10 o godz. 12:03 ~Ykhm napisał(a): > słuchaj gościu, mylisz mnie z kimś. piszę tylko tutaj. ale swoją drogą, co mnie twoje urojenia, to chyba twój problem?? > > nie sądzisz, że coś z tobą nie tak? wszędzie z ciebie szydzą, wszedzie widzisz jakies klony? ktos coś? > > jednym słowem PORAŻKA >
dziwisz się?
na mov otrzymał darowiznę po 35, sprzedał po 24 gop dostał ostatnio po 27, wywalił po 22 mentzen zakup po 70, wczoraj spanikował i out po 45 pln :D
Uwzględniając wszystko co do tej pory opisałeś na temat swojego spekulowania na GOP to w ostatnich kilku tygodniach była tylko jedna sesja w której można było zrobić taki ruch z zyskiem ;)
A tak na marginesie nikogo nie obchodzi kiedy i na czym spekulujesz, tu jest forum dotyczące GOP i informacje nt GOP są tu istotne, reszta to tylko zbędny bełkot.
p.s. Doświadczenie uczy, że im ktoś głośniej krzyczy o swoich udanych inwestycjach tym mocniej chce zakrzyczeć swoje porażki. p.s.2 po tym jakie manto dostałeś na movie ze swoimi "prognozami" powinieneś nabrać trochę pokory.
No to pięknie cię zrobili wróbel. Wuja ci pisał wiać przed premierą mov i pisał że mentzen idzie na 45 a potem na 30. A tu wiać było po 31.5 nim runęło. Taraz to już zostaniesz na lata zwłaszcza na mentzen