Do KrisaPDW
1. Czemu uważasz p.o prezesa Dobrowolskiego za lepszego od prezesa Markuszewskiego? Czym się różnią? Czemu ten pierwszy na szansę na sukces?
2. W czym upatrujesz szansę studia, skoro na razie pokoloriwali jedno auto w grze a sukces sprzedażowy był.zwiazany z cenami? Uważasz że gra jak długo będzie mieć ogon?
3. Czemu uważasz że kolejna gra, której plan to to co najlepiej nawinąć na uszy, ma mieć sukces?
4. Jak oceniasz fakt, że sporo osób kreatywnych, które stanowiły o Niezwyciężonym, już nie jest w SI? Zostało tylko kluczowych ludzi..
Nie no serio pytam, bo jesteś najgorszym typem człowieka, naganiasz na spadki, teraz na wzrosty, bez merytoryki.
1a - bo nie kłamie? 1b - empatią? 1c - bo ma pokorę? 2a - w innowacyjności którą ten pierwszy tylko obiecywał? a drugi na razie mówi jak jest? 2b - nieistotne 3 - nie wiadomo dopóki się nie spróbuje. Fail Fast to jedyny model w gamingu 4a - bez znaczenia 4b - kto był kluczowy ten nadal jest
Myślę , że nie muszę się spowiadać i odpowiadać na wszystkie pytania , które będą tu zadawane . Oczywiście nikogo nie namawiam na zakup , to jest Wasza decyzja czy kupicie akcje czy też nie . Widać , że atmosfera w spółce się oczyściła po ostatnim dobrze odebranym przeze mnie webinarze i jak wcześniej pisałem krisGPW jest na pokładzie i liczę na duży zysk z tej inwestycji . Ładowałem akcje do swoich worków od 11 do 8 zł i nie będę ukrywać , że zebrał się pokaźny worek , który zagram na LT . Sami zacznijcie myśleć i wyciągać wnioski
Jeżeli chcesz zebrać akcje to co robisz ? Może za bardzo Ci je obrzydziłem i oddałeś po starcie , może wpadły do mojego worka a Ty teraz zły na cały świat , że nie przeczekałeś „ burzy „ … jestem spekulantem i bardzo dobrze mi to wychodzi już paręnaście dobrych lat i tam gdzie wchodzę nie zamierzam tracić . Nie martw się o moje pieniądze tylko zacznij myśleć !!!
Zapamiętaj przede wszystkim czas i dużo , ale to dużo cierpliwości i oczywiście szczęście też potrzebne . Lubie ryzyko i adrenalinę a na Starward mamy jedno i drugie . Będziesz musiał gonić zajączka jak będziesz chciał kupić to jest moja opinia
Wiadomo jak będzie dużo dobrych komunikaty to kurs może dojść do nawet 40zł ale jak nie będzie ich dużo to będzie marazm a nawet zejście na 4 zł tym bardziej że lockupy się kończą w pazdzierniku albo będą walić dobre komunikaty a potem ogłoszą emisję
odpowiedzcie sobie na pytania
- czemu grafika w grze 2 jest taka paskudna
- czy dlatego pytają ekspertów jaka gre mają robić bo sami nie są kreatywni? nie umieją podjąć własnej decyzji?
- jak to się sprzeda
- piękna grafa
- intrygujące
- myślę, że mają bardzo konkretny pomysł
- 90% studiów korzysta z konsultacji, żeby nie popaść w pychę i samozachwyt a potem nie mieć zdziwka