Może już w poniedziałek kupisz po 1,5 tylko po co ? żeby we wtorek sprzedać po 50 groszy? Po tych informacjach to bedzie tragedia na papierze- ja tez myslałem ze to koniec korekty i bedzie odreagowanie do 20% wiec kupiłem troszeczke ale niestety musiałem sprzedac ze strata a teraz po tych infach to cieszę się z tej straty bo mogłem stracic znacznie więcej.
Gdyby tak było jak wszyscy piszą to zarząd wszystko by sprzedał. Podobnie było na Będzinie niby afera nic z tego a nagle wszyscy podbili. Tutaj chodzi o tani skup akcji. Kto niby miałby teraz sprzedawać. Tu jest za mało akcji stąd można nimi łatwo manipulować. Będzie wystrzał i to duży na plus.
A skąd wiesz ,że Floryda nie skupuje. Jest likwidacja spółki, to nie ma nic lepszego ,bo wtedy można kręcić, bo o wszystkim decyduje jedna osoba w porozumieniu z sądem kumasz.
Przecież masz info ze floryda1 sprzedaje to poco ma kupować miała 650tys sprzedała 150tys myślę że w następnym tygodniu wywali wszystko i 100% ff będzie ulicy firma niczyja i upadłość nie mają pieniędzy na dalszą działalność tak to widzę chyba że phr spróbuję jeszcze raz ale z tymi nierobami to widziałeś co jest.
Możliwe niestety tego nie da się chyba przewidzieć i można tu toczyć dyskusje 24 godziny na dobę przez tydzień a i tak nic nie wymyślimy. Może być tak że przypadek vistala. Ja bym póki co odradzał trzymać tego na noc może jeśli będzie jakieś zdołowanie znowu -30% to brać pod odbicie na DT