• Kupie po 2 zl Autor: ~Ksiegowymafii [188.147.12.*]
    Powrót do bazy i tylko tyle w temacie.Prezes będzie sypał do końca .Skoro jest tak dobrze panie prezesie to dlaczego pan sprzedaje?
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Taki_nijaki [80.255.12.*]
    Napisz że "chciałbyś kupić po 2 zlote". Ale kupisz dużo wyżej. Za miesiąc dwa pogadamy.
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~II [185.231.12.*]
    Może już w poniedziałek kupisz po 1,5 tylko po co ? żeby we wtorek sprzedać po 50 groszy? Po tych informacjach to bedzie tragedia na papierze- ja tez myslałem ze to koniec korekty i bedzie odreagowanie do 20% wiec kupiłem troszeczke ale niestety musiałem sprzedac ze strata a teraz po tych infach to cieszę się z tej straty bo mogłem stracic znacznie więcej.
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Ksiegowymafii [37.30.119.*]
    Myślę że 2.5 powinno się usunąć. Potem odbije na 3.6
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Hfd [83.27.6.*]
    Dokladnie a jak zawiesza i usuna z gieldy to kasa utopiona
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Pytanie czy będzie sens bo jeśli będzie po 2 zł równie dobrze może być potem po 80 gr
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Vp [93.105.247.*]
    Gdyby tak było jak wszyscy piszą to zarząd wszystko by sprzedał. Podobnie było na Będzinie niby afera nic z tego a nagle wszyscy podbili. Tutaj chodzi o tani skup akcji. Kto niby miałby teraz sprzedawać. Tu jest za mało akcji stąd można nimi łatwo manipulować. Będzie wystrzał i to duży na plus.
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Lis [193.28.84.*]
    Pytanie pod co ma być ten wystrzał przecież to bankrut beż listu intecyjnego dodatkowo floryda1 ma jeszcze 500tys akcji do wywalenia.
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~My [45.159.164.*]
    A skąd wiesz ,że Floryda nie skupuje. Jest likwidacja spółki, to nie ma nic lepszego ,bo wtedy można kręcić, bo o wszystkim decyduje jedna osoba w porozumieniu z sądem kumasz.
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Lis [193.28.84.*]
    Przecież masz info ze floryda1 sprzedaje to poco ma kupować miała 650tys sprzedała 150tys myślę że w następnym tygodniu wywali wszystko i 100% ff będzie ulicy firma niczyja i upadłość nie mają pieniędzy na dalszą działalność tak to widzę chyba że phr spróbuję jeszcze raz ale z tymi nierobami to widziałeś co jest.
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Taki_nijaki [82.199.155.*]
    Niech upada. Tu jest lekko 20 pln kapitału własnego na akcję po wyprzedaży majątku :):):):):)
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Magik [89.64.1.*]
    Jestem za, aktywa mówią same za siebie. Choć szczerze sądzę że co innego się tu rozgrywa xD
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Gg [217.97.69.*]
    550 tyś
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: ~Gg [217.97.69.*]
    Mieli 700 tys 150 tys wywalili mają jeszcze 550 tyś
  • Re: Kupie po 2 zl Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Możliwe niestety tego nie da się chyba przewidzieć i można tu toczyć dyskusje 24 godziny na dobę przez tydzień a i tak nic nie wymyślimy. Może być tak że przypadek vistala. Ja bym póki co odradzał trzymać tego na noc może jeśli będzie jakieś zdołowanie znowu -30% to brać pod odbicie na DT
[x]
TOWERINVT -5,24% 2,35 2025-05-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.