• Cenowy rollercoaster. Cel jest jeden... Autor: ~Taki_nijaki [80.255.13.*]
    Odebrać akcje ff. Tower posiada nieruchomości gruntowe jak i projekty deweloperskie w trakcie realizacji a ich cena przynajmniej w części jest wciąż zaniżona. Wartość księgowa na koniec I kw 24 to 32 mln 900 tyś pln a po urealnieniu przynajmniej 50-60 mln. Czy teraz już rozumiecie o co gra się toczy. Z PHRem się dogadają i zobaczycie co wydarzy się z kursem po NWZA które będzie miało miejsce 15.07.2024.
  • Re: Cenowy rollercoaster. Cel jest jeden... Autor: ~Hfd [83.27.6.*]
    To nakup za wszystko wez kredyt i nakup dod prezesa on ci chetnie sprzeda
  • Re: Cenowy rollercoaster. Cel jest jeden... Autor: ~Taki_nijaki [80.255.13.*]
    Zresztą wolumeny sobie policzcie na wzroście prawie 3 mln akcji na spadku ok 450 tysięcy. Gdyby główni akcjonariusze faktycznie chcieli wyjść to by wysypali wszystko pomiędzy 6-10 pln z palcem w nosie a jednak tego nie zrobili. Pozdrawiam myślących i proszę modera o nie usuwanie mojego wpisu.
  • Re: Cenowy rollercoaster. Cel jest jeden... Autor: ~Ksiegowymafii [37.30.118.*]
    Może by i sypał ale nikt nie chciał brać. Teraz będą sypać i po 2 zl
  • Re: Cenowy rollercoaster. Cel jest jeden... Autor: ~Taki_nijaki [80.255.12.*]
    Kolega to ksiegowymafii a raczej golas bez akcji. Wiesz czym są wolumeny? Jak nie to radzę się doszkolić.
  • Re: Cenowy rollercoaster. Cel jest jeden... Autor: ~II [185.231.12.*]
    Obroty sa zawsze przy takich machlojach bo musza nagonic kupca. Przerzucają z wora do wora.Wyprzedaz głownych akcjonariuszy to bardzo zły znak i nie ma tu żadnego innego uzasadnienia poza wyprzedażą papiera. FF mogli odebrac kiedy chcieli i ile chcieli i po co wyprzedaż? Zrobili wszystkich na szaro (mnie tez niestety i mam strate bo sprzedałem). Ale gdybym trzymał to patrzac na te infa to pewnie nie byłoby komu sprzedac teraz a na pewno nie za złotówki tylko za grosze.
[x]
TOWERINVT -5,24% 2,35 2025-05-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.