No chyba nie w Espi? Cpar nabył przedsiębiorstwo w um. Cyw-pr za 100kPln. Drugie espi nie zawiera kwot i cen a jedynie info o ilości przed i po -53% w załączniku pdf.
Mistrzuniu za 100k to dotychczasowa działalność została sprzedana na starego prezesa. Który nadal będzie dzięki temu robił swoje gry ale na swoim podmiocie. W pierwszym Espi o omowie jeszcze z czerwca są kwoty.
W finalnej umowie też są kwoty. "Łączna cena sprzedaży akcji Spółki wyniesie 1.529.502,51 (słownie: jeden milion pięćset dwadzieścia dziewięć tysięcy pięćset dwa złote pięćdziesiąt jeden groszy). Transakcja sprzedaży akcji Spółki objęta Umową zostanie zrealizowana po złożeniu przez Zbywców i zrealizowaniu dyspozycji przeniesienia sprzedawanych akcji na rzecz Nabywcy."
Tak, 0.65 zł za akcję. Spora kwota wyłożona i na razie długo nam każą czekać na rozwój sytuacji bo chyba teraz powinno być walne, zmiana PKD, nazwy, może plany rozwoju.
Dnia 2024-07-08 o godz. 17:59 ~Aldi napisał(a): > To chyba żlie przeczytałem 53% nabył cpar Ltd.po 1.52zl Zobaczcie inne spółki z udziałem CPar warto poczytać i wyciągnąć wnioski: Hemp, PGM, Canabis i chyba Garin. Zobaczcie ich historie i jakie mają notowania.
na tych które widziałem po przejęciu i podaniu info o zmianie branży. tu może być nawet lepiej bo to spółka bez długów i mają większościowy pakiet więc siła rzeczy powinni co bardziej dochodowe robić przez nią bo najwięcej zyskają.