Na movie jest kanał spadkowy po tygodniu trochę odbiło piszą tam o grze na wrzesień że wyjdzie tak że będzie tu zwala tylko kiedy narazie podniecenie ale będzie płacz i liczenie strat do września daleko i to pęknie w tym tygodniu
Przyszłym ,,,a tu już brak nowych na branie powyżej 80 gr ,zobaczycie że premiera będzie za kilka miesięcy ,nie jestem jasnowidzem ale tak będzie ,movie games dopiero co wydał grę trzeba czasu na drugą dds2 mala sprzedaż dlatego taki kurs
Dziwne że movie games ten który grę produkuje dla TGS ma niski kurs mimo że dopiero mieli premierę a tutaj spółka nic nie robi tylko jako pośrednik tej gry ma kurs do nieba ,bardzo dziwne
Mało to na naszej bananowej spółek które ,,nic nie robią " a zajmują się tylko portowaniem gier dla innych? .. co w tym dziwnego?
MG ma swoje inne problemy które wpływają na zachowanie kursu ..
W piątek było dużo zlecen na kupno i nikt nie sprzedawał za mocno w dół czyli tanich akcji brak przez rok były marne obroty to nawet jak opadnie to na małych obrotach i ciężko będzie zebrać bo 3 czy 4 miesiące mozna poczekac nawet z ciekawości co się wydarzy moze będzie bujało 06-08 ale to takie przemyślenia na chłodno.
Heee jaja jak berety swój zespół ,,jak dla mnie to tu jest jest jakiś animator który od leszcza ma kasę wyciągnąć kilka dni po premierze będzie info o akcjach pp,jakoś muszą zarobić ,ja nikomu źle nie życzę poprostu pisze co myślę