BOLI....oj boli ze taki szaraczek ma pond banke w papierze w tak niskiej cenie zakupu.....):) Twój BOL jest moją radością....:) Było trzeba jelonku tak nie zaniżać papieru.....:) Walcz o wczasy w REWALU:)
Nie ma takiej opcji jelonku........:) Takich szaraczków którzy was skubią jest co najmniej kilku wiec było to niemożliwe. Ale mnie cieszy to co mam .....poczekam sobie spokojnie 2-3 lata i będę cię wysyłał do Rewala na własny koszt co roku za dobrze wykonaną pracę . Nie każdy potrafi być taki jak TY, ja bym nie potrafił spojrzeć w lustro .....no ale tacy ludzie też są potrzebni:)
ja wole siedzieć w rewalu przez te 3-4 lata hahah a nie czekać. Zapamiętaj realność a nie marzenia... Można się śmiać ale ktoś może Ci jeszcze uwierzy i zamrażarka dla kapitału...
Ci mieli widzieć to widzieli i wiedzą ,że nie jestem takim clownem jak Ty i pisze prawdę co potwierdziłem wieokrotnie na fixie. Wiesz co nas różni....że dla mnie zamrozić taką sumę to nie problem bo inwestuje za swoje to raz. A dwa to czy tak nie pisaliście jak kupowałem za 10zł..... NIKI te same teksty pisał.....:):):) Pozdrawiam i obiecuje raz w roku 2 tygodnie w REWALU....:)