• no pachołki zarządu, proponuje zejście na 2-3 zeta ! Autor: ~ograbiony_cwok [31.6.159.*]
    taka wysokość będzie dla war dobrą ceną pod średnią na przyszłe wezwania i zdjęcie szulerskiego towaru z giełdy
  • Re: no pachołki zarządu, proponuje zejście na 2-3 zeta ! Autor: ~Kw [188.146.237.*]
    Zarząd za takie numery powinien siedzieć w kryminalne, a majątek zabezpieczony i podzielony na mniejszosciowych akcjonariuszy. A swoją drogą gdzie jest KNF, że pozwala na takie numery..
  • Re: no pachołki zarządu, proponuje zejście na 2-3 zeta ! Autor: ~oszukany [31.6.159.*]
    Dnia 2024-07-05 o godz. 12:18 ~Kw napisał(a):
    > Zarząd za takie numery powinien siedzieć w kryminalne, a majątek zabezpieczony i podzielony na mniejszosciowych akcjonariuszy. A swoją drogą gdzie jest KNF, że pozwala na takie numery..

KNF nic nie robił przy groclinie i nic nie robi przy harperze, podejrzewam że oszukali akcjonariuszy i nikt za to nie od[powiada jedynie stracą drobni mniejszościowi, tą spółką powinna się zająć Izba skarbowa i sprawdzić czy płacą podatki ??? i czy przypadkiem nie oszukują Państwa Polskiego, w Niemczech by im to łatwo nie przeszło a u nas podobno wszystko wszystko wolno bogatym.
    Ja wczoraj oddałem resztę tego syfu , może uda się odrobić stratę na innej spółce ale nikomu nie doradzam żeby za tak śmieszne pieniądze jak sprzedałem ja oddawali tym łobuzom.
  • Re: no pachołki zarządu, proponuje zejście na 2-3 zeta ! Autor: ~Kw [188.146.237.*]
    Jedyny sposób na zarząd to wysłanie ich na ukraiński front. W okopach nauczyli by ich jak żyć uczciwie...
[x]
HARPER 0,69% 5,80 2025-10-08 15:20:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.