teraz na jego rachunku jest 0,5 mln a na waszym nic nie warty papierek hahahahahaha https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/48941556,mentzen-sa-1-2024-otrzymanie-powiadomienia-o-transakcjach-osoby-zobowiazanej
dokładnie , ledwo debiut a już z rady nadzorczej sprzedają akcję hahaha co za wiara w spółkę haha . Widać że ktoś ciśnienia nie trzyma ze spółki brawo bo jako 1 zarobił ahhahaha
to on z zarządu sprzedał i zakomunikował bo ma taki obowiązek a ile sprzedały akcji poziotki, kuzynki czy sąsiad z kumplami tego już nie poinformują na rynku :)))
skończy się moda tak jak skończyła się moda na EKIPE a pamiętam były filmiki jak January C. z Karolkiem akcje za free ludziom swoim biurze za darmo rozrzucali a na giełdzie stado wyznawców kupowało je po 10-15 zł czy nawet wyżej hahahaha
dziś wolument z 500 akcji i pies z kulawą noga nawet tego nie kupuje bo nawet przy 3,5 zł jest przewartościowane ponad 2 x
Niestety, wszyscy macie racje. Od kilku lat już tylko obserwuje takie debiuty. Spółki które nic nie mają, nic nie produkują, drukują akcje i żenią innym. Ja nie rozumiem, kto i jak wylicza i pozwala wydrukować 1mln akcji po 36zł. Spółka warta teoretycznie 36 mln na starcie? Jaki spółka ma majątek który można spieniężyć ??? Dlaczego Fundacja Mentzena mając 650tys akcji ma 985 tys glosów? Takie rzeczy mi się nie podobają.
mają więcej głosów bo mają akcje uprzywilejowane więc ja od takich spółek trzymam się z daleka. Tak jak nabijałem się z tych co kupowali EKIPE po 10-15 zł tak nabijam się teraz z Mentzena. Cena na debiucie 36 zł to już był kosmos. Ale myślę, że nawet wizerunkowo nie powinno spaść poniżej 36 zł bo wtedy by Mentzen się skompromitował
Taniec dopiero się zaczyna panowie i panie
A i do sandomierz jeżeli dla ciebie średnia cena 49.18 to była górka to czas
Wróci do podstawówki:)
Powodzenia