Spoko to że trzeba grać ostrożnie pod listy intencyjne to wiadomo ale ja też się dzisiaj nadziałem przyznam szczerze bo nie widziałem żadnego infa i nie wiedzieć czemu pojawiło się najpierw na zrembie. Także zaliczyłem rekordową 10% wtopę największą od chyba dwóch lat
na zrembie prawidlowo bo oni zaczeli temat przewracac :))) dont worry bedziesz mogl odrobic albo i zarobic jeszcze wyzej w kolejnych dniach , takie skakanki ostre sa bardzo profitowe czasem .......
smierdzi jakby ktos sie umowil - a to juz bylby straszny numer ale dzis i jeszcze tekst ze prawnicy nie widza czasu aby to przerobic bo nie maja nic na due dill ..... slowne szmatki i pismo na kilka mcy przed finalem - ostre pokemonstwo - kto mial malo lub wcale ten dorobi na waciki szybko - milego jak czekam na nastepny tydz - widze ze na dogrywce zerowe obroty czyli 20 k wiec tym bardziej czekam na dobre ruchy kolejne - ale swoja droga rozgrywaja to jak w przedszkolu b nieladnie - prawnik z prawnikiem sie chyba nie lubi :)))))
A pisałem że jak kto złapał na dołku to można wyjść na podbitce z fajnym zyskiem, ale nie kupuje się po ponad 300% wzrostach bo to szycie sobie grubego futra na lata :P Czekam w okolicach 1zł żeby zapakować na kolejne 150-200% zysku, zajrzę tu w przyszłym roku :)
nie mam strategii na przyszly rok z tymi papierami poki co , interesuje mnie tu i teraz na opcji max kilku mcy pod jesien , a potem jesli juz to zobacze kolejne poziomy .... akcji po 1 zl i groszowek nie tyka juz za duzo drobnicy i dziennych spekulantow na krotkie DT :)))