Moglbym :) ale zostawie to twojej wyobrazni, niech cie gniecie.
Nie przypominam sobie zebym jakos specjalnie chwalil spolke. To ze nie pozwalam tobie na wypisywanie klamstw i bzdur nie znaczy ze chwale spolke (ale ty pewnie nie widzisz roznicy).
On mi nie pozwala na wypisywanie kłamstw. Haha chyba napisze książkę. Wpływ jedynego trola na kurs nic nie znaczącego gniot. Czy klamstwem jest że na zlecenie ktoś zarekomendowal cenę akcji powyżej 3? Czy kłamstwem jest ze gra się nie sprzedaje.czy klamstwem jest ze z zarządu dostają akcje po po 0.10? Mam wymieniać dalej. Wymień mi 3 argumenty za. Tylko nie lap za słówka.
Ty, zrozum że inwestorzy się niepokoją. Ja również. Spółka nie jest jeszcze w piekle jak Dust czy Incuvo, czy Polyslash albo Road, wydała dobrze prezentującą się grę, która definitywnie nie zaskoczyła, gdyby wydał ją kto inny przynajmniej zwróciłyby się koszty (moim zdaniem, bo gorsze g**na się zwracały), ale było co było. Jest gleba, a spółka milczy od debiutu na NC.
Wg gamalitics zarobili 100k minimum w usd, biorę minimum bo większość sprzedali po redukcji cen. Niech to będzie 500k PLN. To są chyba pieniądze na dwa miesiące pracy studia? Czy ile? Cała reszta, a trwa to już ponad rok, jest przeżerana przez zarząd z emisji. I nie, nie pracują nad niczym nowym. Gdyby tak było wypuściliby espi, jak każda inna spółka.
Cene akcji ustalil dom maklerski, gra sie „tak nie sprzedaje”, ze zwrocila sie pierwszego dnia, a program motywacyjny objal cale studio :) prosze, odpowiedzi na twoje bzdury. Przestaje mi sie chciec z toba gadac.
Poczytaj sobie na głos swoje wpisy, to dopiero usłyszysz największe głupoty świata.
Koń by się uśmiał. Dziadersi chcą robić rozrywkę dla młodych i są zdziwieni, że młodzi tego nie kupują.
Typek pisze o obrotach... śmiać się CZY płakać? Tu ubrali naiwnych pod artykuł że plot twist wchodzi na giełdę. Wiecie ile procent to go w no musi ruszyć zeby oni byli na swoim.