Dnia 2024-07-04 o godz. 10:14 ~xyz napisał(a): > Niestety miałem -20% ale odbiorę po powrocie do bazy na drugie kółko
Ty to masz chyba rozdwojenie jaźni... w jednym poście piszesz o realnej wartości spółki rzędu 140-150zł, a w drugim, że sprzedajesz po 85 na stracie.
Może pora iść do lekarza? Zaczynam się martwić.
ten watek pokazuje bezradnosc trolli ktorzy juz nie wiedza co wymyslic i stosuja taktyke podszywania sie xD hahahah kabaret . Ja kiedys sprzedam wszystko ale po +200 PLN hahahaha
akcje poruszają sie od skrajnego przewartościowania do skrajnego niedowartościowania cały czas jesteśmy w drugim położeniu id do 100 to sie nie zmieni i do 130, 140 wchodzimy w normalną wycenę powyżej 140 może być za drogo ale tylko wtedy gdy nie pokażą innych intratnych , banieczke gamonie to macie na daddelo tam odpał ale c/z pow 80 pytanie kto kiedy zacznie gaśić tam światło
Troszkę już wzrosło, widzę duże możliwości powrotu na poziomy 90+. Paliwo zostało podane i wracamy na dobre tory.
Eko dobrze zdiagnozował sytuację i mądrze rozegrał swoją inwestycje. Myślę, że warto tu być niezależnie od chwilowej ceny, bo ona będzie się bujała w przedziale 160/70.
To jest spółka na której zarobiłem duże pieniądze (jak na mnie) i tego życzę też wam.