• Będzie ciakawie Autor: ~Akcjonariusz T [160.83.32.*]
    Drodzy akcjonariusze, na tej spółeczce będą nagrodzeni tylko baardzo cierpliwi inwestorzy, dlatego przestrzegam ale też zachęcam!
    Spekulanci tak naprawdę nie wiedzą jak podejść do tematu "przejęcia" dlatego nic się nie dzieje na papierze. Ale jeśli dojdzie do przejęcia to ... bedzie bardzo ciekawie!!!
    PS
    proszę o merytoryczne wypowiedzi na forum, bo niektórych wypocin nie da się czytać, drodzy inwestorzy!!!
  • Re: Będzie ciakawie Autor: ~ewa [91.146.219.*]
    Wkurza mnie ten kurs,kisi się i kisi
  • Re: Będzie ciakawie Autor: ~Jagódka [77.223.252.*]
    O tym każdy wie i widzi, a to nie jest merytoryczna wypowiedź Ewo!
  • Re: Będzie ciakawie Autor: ~ewa [91.146.219.*]
    Trudno coś pisać merytorycznie jak panuje cisza i nie ma żadnych informacji.Zwykresu też niewiele wynika.
  • Re: Będzie ciakawie Autor: ~sas [83.16.79.*]
    cierpliwi to w nagrodę mają straty gigant dużo ich jest poczytaj forum p......tu myślę że storm dołuje spółkę MN te planowane przejęcie ma na celu uchronienie storm przed bankructwem storm nic nie posiada poza niespłaconymi kredytami ale nie jestem na bieżąco wiec mogę się mylić
  • Re: Będzie ciakawie Autor: ~Akcjonariusz T [160.83.32.*]
    To fakt, Stormm ma bardzo duże problemy z utrzymaniem się na powierzchni (brak płynności), a zaciagnięte kredyty pod akcje Gant`a w zasadzie są niemożliwe do spłacenia.
    Fuzja jest po to, aby BRE Bank nie wysypał papierów na rynek spłacając kredyt.
    Jago jeszcze ma pieniądze, dlatego przejmuje kredyt Stormma, który spłaci, a za który już poręczyło. W zamian otrzyma pokaźny pakiecik akcji Ganta no i Zremb.
    W długiej perspektywie gant powinien kosztować powyżej 50 Zł, dlatego też transakcja może być opłacalna dla Jago.

• Re: Będzie ciakawie Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    kredycik do końca czerwaca...zobaczymy co wyniknie, czy spłacą czy przedłużą a moze juz będzie do tej pory wchłonięty stormm i nie trzeba bedzie przedłuzac i wchodzic w kolejne odsedki...kaske przeznacza na oddłuzenie stormmika a 6mln akcji jago na kolejne przejecia w branzy... za tyle akcji to mozna już cos ciekawego chapnać... a dobrze byłoby podciagnać kurs zanim zacznie sie akcje zamieniac na kolejne chłodnie

taki łądny dzień ze nawet duda i kola pięknie rosna a tu taka cisza...volumen mały, myśle ze to strach który zniknie jak kamfora w momencie inf

ze starych inf brak tego o wyniku audytu(tu myśle ze nic nie wyszło) o bonach stormmu (tu mysle ze wykupione i ok) no i jesli sie nie myle to na miejsce zntkowiaka ni ma nikogo...

gdyby maćkowi zależało, zeby już rosło to myśle ze kilka inf by podał, tak jakby celowo dołuja jago....stormm z problemami urósł a my nie
  • Re: Będzie ciakawie Autor: ~jago. [91.146.219.*]
    Też tak myślę,transakcja musi przynieść dochody i to spore a że jest tu taki błogi spokój,to wcale mnie to nie dziwi.
    http://img43.imageshack.us/img43/84/jago.png troche stare are jare...a co najważniejsze szansa przebicia góra spora
  • Re: Będzie ciaka Autor: ~mike [195.245.68.*]
    nie wiem jak Wy, ale ja jestem już całkiem zmęczony oczekiwanie na wyższe poziomy cenowe. Fakt, jago może nie zostało przecenione tak bardzo jak inne spółki, ale podnosi się niemiłosiernie ociężale, a zarząd składa deklaracje by później nie dotrzymywać terminu ich realizacji np. do końca maja złozymy memorandum informacyjne do KNF i co złożyli, chyba nie, a może nie muszą o tym informować.
  • Re: Będzie ciaka Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    mogą złożyc dopiero po raporcie...raport był godz temu...memorandum w tym tygodniu co będzie złozą i lizce na info....wiec uwaga bo to juz moze byc "TEN"tydzień
  • Re: Będzie ciakawie Autor: ~lolek [85.222.95.*]
    A więc zacznij proszę od siebie, merytoryczne, dlaczego będzie ciekawie. Bo ciekawie to jest na wielu innych spółkach a tutaj to padaka.
    ojej ten wątek jest prowadzony też w stormmie i na innych stronkach... poprostu bedzie ciekawie.... ze na innych jest to widze...niestety na nich nie jestem....dzis szukam na jutro ciakawych.. po infach samych mysle ze bankier.... pamapol... kolastyna... nic z tych oprócz jago nie mam :/ mam za to graala...tam też bedzie ciekawie, ale nie wiem czy juz lada dzień :(
  • tylko do lolka :) Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    ps... a że tu padaka to widać.... widać, ze mało kto wierzy w przejęcie na tych zasadach, ze wogle mało kto wierzy w jago.... to mnie smuci....ale nie martwi... bo tu będzie ciekawie :)
  • Re: tylko do lolka :) Autor: ~lolek [85.222.95.*]
    Owszem, może być ciekawie, dlatego teraz bez akcji i tylko obserwuję. Szkoda mrozić kapitał na jago jak można zarabiać na innych spółkach.
    No ale jak się coś zacznie dziać to mocno wchodzę :>.
  • Re: tylko do lolka :) Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    z tym mrozeniem to racja...sam kilka typowałem co wyyyystrzeliło a zadnej w portfelu :/

zamkniącie marne
  • Będzie bardzo ciakawie Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    no to jadyma na odwróconej formacji RGR :D a co jak dojdzie info? :)
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.