Haha nie już bez przesady, widzę że odlatujecie :D to może odrazu nad każdym miastem powinny samoloty z flagami Yoshi latać ? Albo wielkie balony z ich logo ? Albo w TV, Zygmunt Chajzer ?
Dnia 2024-07-04 o godz. 08:39 ~Hehe napisał(a): > Haha nie już bez przesady, widzę że odlatujecie :D to może odrazu nad każdym miastem powinny samoloty z flagami Yoshi latać ? Albo wielkie balony z ich logo ? Albo w TV, Zygmunt Chajzer ?
nie dziwię się że ci śmiech towarzyszy bo nie rozumiesz skali przedsięwzięcia - jeśli zrozumiesz to przestaniesz się śmiać a zaczniesz płakać że kupiłeś po 200 pln - szkoda tylko że tak późno ale i tak zarobisz jeszcze 50 pln na akcji
Ludzie żeby była jasność, ja też mocno kibicuję tej spółce, ale ja śmieję się z tego jak naganiacie i obiecujecie tutaj cuda na kiju. I nie w perspektywie kilku najbliższych lat kiedy będą już realne wyniki na koncie, tylko wy obiecujecie coś na zasadzie – kupuje akcje bo już będzie jutro po 200 albo 300 zł. Reklamy w telewizji czy na olimpiadzie, kontrakty z NASA i nie wiadomo z kim jeszcze. Wyluzujcie trochę.
Dnia 2024-07-04 o godz. 09:03 ~Hehe napisał(a): > Kupiłem po 200 ? A kiedy ostatnio po tyle było ? > > > > Ludzie żeby była jasność, ja też mocno kibicuję tej spółce, ale ja śmieję się z tego jak naganiacie i obiecujecie tutaj cuda na kiju. I nie w perspektywie kilku najbliższych lat kiedy będą już realne wyniki na koncie, tylko wy obiecujecie coś na zasadzie – kupuje akcje bo już będzie jutro po 200 albo 300 zł. Reklamy w telewizji czy na olimpiadzie, kontrakty z NASA i nie wiadomo z kim jeszcze. Wyluzujcie trochę.
tu nie ma spiny - pełen luz - a ty oczywiście się przyglądaj w drodze na 200
Tutaj jest dużo "Z-tek", a oni chcą szybkich zysków, najlepiej 1000% w tydzień, a jak nie ma to sprzedają i stąd tak niski poziom kursu i wahania, takie ADHD inwestycyjne...