• w knale spadkowym Autor: ~ppp [89.151.25.*]
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~M78 [178.37.142.*]
    Podejrzałem... no niby spadkowy... wytłumacz jednak niedoświadczonemu inwestorowi w którym momencie spadkowego rozpoczyna się wzrostowy ???
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~ppp [89.151.25.*]
    Dnia 2024-07-03 o godz. 20:22 ~M78 napisał(a):
    > Podejrzałem... no niby spadkowy... wytłumacz jednak niedoświadczonemu inwestorowi w którym momencie spadkowego rozpoczyna się wzrostowy ???

Drawing 3 Point Channels
    This tutorial discusses drawing a three point channel which is a channel where you have only three price turning points. Sometimes, future price action will follow the channel lines, and you can use them to determine when the trend is going to change (price bounces off a channel line).
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~M78 [178.37.142.*]
    Nic to nie wnosi do tego co się dzieje na spółce Text... wiem jedno... że gdyby wszystko było do wyliczenia / wy kreskowania, czy zawsze działało z jakąś metodą... zarabiali by wszyscy... albo nikt... która kreska odpowiada za emocje... strach, chciwość , stagnację... zmianę... Na GPW choinki malują na zamówienie a ja mam w kreseczki wierzyć... nie kupuję... najwyżej stracę...
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~Xyz [31.0.79.*]
    Mówiłem przed sesją dzieci rynku że AT przegra z Fundamentami i podejściem spekulacyjnym poczytaj moje wpisy z 6-9 rano
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~traiding_basics [89.151.25.*]
    Dnia 2024-07-03 o godz. 21:00 ~Xyz napisał(a):
    > Mówiłem przed sesją dzieci rynku że AT przegra z Fundamentami i podejściem spekulacyjnym poczytaj moje wpisy z 6-9 rano

nie będę czytał twoich wpisów bo mnie mało interesują
    Dzisiejsza świeczka na wolumenie z luka startowa to dobry prognostyk, ale do zmiany trendu na wzrostowy jeszcze daleko
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~Krzyssiek [31.0.86.*]
    Jaki kanał? Trend spadkowy to ok, ale kanał to już dorobienie filozofii do układu świeczek... 11 czerwca był zrzut, manipulacja, przebicie sl celem odebrania po taniości przez kilka ostatnich dni. Widać to na forum ile było naganiania na spadki. Ile fake newsów i wydumanych z niczego kalumni, czarnowidztwa i złożeczeń. Ale nie da się ustawić wypowiedzi spółki która czarno na białym wskazuje w liczbach i w słowach stały wzrost. Głos rozsądku w końcu przeważa nad manipulacja i tylko kwestia jak szybko i czy pojdzue w euforie ostro w górę, rozsądnie powoli w górę czy też w bok oczekując kolejnych potwierdzen dobrych lub złych. Na tą chwilę jest kurs niedoważony. A kreski, kanały itp. to były dobre w czasach ograniczonej komunikacji. Teraz to informację prawdziwe i fałszywe kształtują przez wiekszosc czasu kursy spółek.
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~traiding_basics [89.151.25.*]
    Dnia 2024-07-03 o godz. 21:10 ~Krzyssiek napisał(a):
    > Jaki kanał? Trend spadkowy to ok, ale kanał to już dorobienie filozofii do układu świeczek... 11 czerwca był zrzut, manipulacja, przebicie sl celem odebrania po taniości przez kilka ostatnich dni. Widać to na forum ile było naganiania na spadki. Ile fake newsów i wydumanych z niczego kalumni, czarnowidztwa i złożeczeń. Ale nie da się ustawić wypowiedzi spółki która czarno na białym wskazuje w liczbach i w słowach stały wzrost. Głos rozsądku w końcu przeważa nad manipulacja i tylko kwestia jak szybko i czy pojdzue w euforie ostro w górę, rozsądnie powoli w górę czy też w bok oczekując kolejnych potwierdzen dobrych lub złych. Na tą chwilę jest kurs niedoważony. A kreski, kanały itp. to były dobre w czasach ograniczonej komunikacji. Teraz to informację prawdziwe i fałszywe kształtują przez wiekszosc czasu kursy spółek.

Kapitał zmienia trendy, informacje to tylko szum, kleisz?
    a już z pewnością formowy bełkot nie ma wpływu na zachowanie kursu
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~tb [89.151.25.*]
    jak tam formowe muminki ?
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~Edmund [79.184.75.*]
    Wykresy dają jakąś wiedzę ale życie jest życiem 87 zostało przełamane. I idzie do 90.
  • Re: w knale spadkowym Autor: ~Arc [93.190.38.*]
    Opublikowano przy kursie:  83,00 zł , zmiana od tamtej pory: 6,51%

On chyba sam jest w kanale spadkowym.

Widzenie tunelowe:
    Wada wzroku charakteryzująca się znacznym ograniczeniem pola widzenia chorego. Pacjenci często opisują swoje widzenie, jakby patrzyli przez coś wąskiego, np. otwór, rurę, czy tunel (stąd nazwa schorzenia)

Jedną z przyczyn jest depresja.

To wyjaśnia dlaczego ten pacjent dostrzega wyłącznie spadki, widząc tunelowo.
    A nawet jeśli sytuacja ulega zmianie, jego widzenie i stan emocjonalny nie pozwalają mu wyjść poza obszar, na którym się skupił.
    Ciekawe, co spowodowało tego typu uraz, prawdopodobnie jakieś zdarzenie giełdowe, skoro spotykamy go w tym miejscu.
[x]
TEXT -1,30% 36,52 2026-03-06 15:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.