I znowu brak informacji o cenie nabycia więc wniosek taki że kupił o wiele taniej niż jest notowane skoro się nie chwali. Bo dlaczego niby nie podaje ceny nabycia a przecież powinien. Po sesji pewni info że querqusa już nie ma w akcjonariacie bo tylko oni mieli tyle akcji żeby sprzedać na umowę.
Swoje DOMYSŁY zachowaj dla siebie.
Szybko bardzo aktywny się zrobiłeś na forum jak tylko info przyszło.W błąd już nie pierwszy raz wprowadzałeś ze swoimi domysłami ,które zawsze mijały się z prawdą i to już od prawie roku !.
Sam jestem ciekaw po ile kupił ,ale ostatnie obroty nie wskazują by przerzucali z wora do wora ,więc jakoś po za rynkiem kupił i zapewne dalej będze kupował zgodnie z poniższym komunikatem o zwiększaniu koncentracji w akcjonariacie .
Nikt Ci nic nie da ,bo tu tylko trolujo, ,a sami kupujo .Jeszcze moder nie akceptuje pozytywnych wpisów Tu jakąś szajka działa na niekożyść Akcjonariuszy
Mi też w ostatnich dniach parędziesiąt wpisów nie zaakceptował. Myślałem, że to przez podpis I dlatego kreseczkę zacząłem wstawiać. W poniedziałek znowu do roboty idę na rano, więc pilnujcie forum
Taka okazja ! że nikt nie kupuje po 0,53 prezes upłynnia te które kupił na umowy cywilne jeszcze przed odwieszeniem za pewnie po parę groszy dlatego nie podaje cenę zakupu tu nie trzeba być znawcą tej zagrywki tylko trzeba rozsądnie pomyśleć cena będzie jeszcze spadać do póki będzie mu się opłacało !!! potem wezwanie po 0,5 gr lub upadłość
Masz linki do inf o których piszesz czy tylko tak tobie się przyśniło !!!.Idź ostrzegaj na Columbusie I wielu innych ,gdzie kapitały własne są ujemne ,bo w kapitei to rosną w zastraszającym tempie,a prezes już złożył wnioski do odpowiedniej instytucji o pozwolenie na przejęcie pakietu większościowego i wychodzi na to ,że dostał pozwolenie, skoro zakupił ostatnio od DNLD prawie 5 mln. akcji .
Są dwa infa na stronach i tyle w temacie ,a wątek gdzie złożył wnioski o przejęcie pakietu większościowego zaraz podbije .Co do upadłości to :
Kapitał własny akcjonariuszy jednostki dominującej 126 773 +102.70% r/r
Nabycie w dniu 3 lipca 2024 r. akcji Spółki poza rynkiem regulowanym, w wykonaniu Umowy sprzedaży. Powiedz mi dlaczego nie podaje cenę zakupu co ma do ukrycia , a kto wywalił 12/07 o 12:35 i tak co dziennie jest malutki zrzut !!! a tak to ciekaw jestem czy posiadasz akcje bo mam wątpliwości może prezes cię zatrudnił do pilnowania tego forum ......
Kolejny co snuje jakieś dziwne domysły. Ja jestem tu od niedawna , a po wpisach z ostatniego tygodnia i nawet przy sobocie czas tu poświęcasz od rana ,to widać że ty pilnujesz to forum . Może ty dla kogoś pracujesz i wszystko robisz ,aby inni nie kupowali .Tak bardzo Ci zależy na wprowadzanie akcjonariuszy w błąd i pilnowanie wszystkich wpisów !!!
No popatrz jak bardzo wszystko sprawdzasz i tak bardzo się interesujesz akurat tym papierem i tym forum kolejny dzień!!.
Przecież powyżej napisałem, że jestem tu od niedawna . (~Marek odpowiada ~gracz
2024-07-13 11:49
IP 46.183.185.*
Kolejny co snuje jakieś dziwne domysły. Ja jestem tu od niedawna)
Pewnie kupisz po 0,10 gr ? nie wierzę jesteś naganiaczem prezesa !! im wcześniej spadnie na 0,10 gr tym prezio mniej wywali !!!! NIE KUPUJCIE TEGO BANKRUTA wyciągają stare infa aby jak najwięcej sprzedać !!!