• Nie wiem czy wiecie Ale Autor: ~Donito0 [83.142.199.*]
    Gdyby ta gra się ukazała to tgs ma w umowie tylko 20% z dochodu.
    Zgodnie z Umową udział Spółki w zysku ze sprzedaży dodatku, po odliczeniu kosztów dystrybucji dodatku na platformach dystrybucji (Steam, Epic i GOG) oraz opłat licencyjnych uiszczanych przez Movie Games na rzecz licencjodawcy marki ,,Narcos”, wyniesie 20%. Marketing gry będzie prowadzony przez Movie Games.p
  • Re: Nie wiem czy wiecie Ale Autor: ~reto [13.211.175.*]
    matko jedyna ...

nie wierze jaki tu jest poziom .

a myślisz ,ze ile zarabia Movie tak naprawdę na czystko na poszczególnej grze ? pewnie cos koło tel liczby. WZobacz jakie nakłady były na dds. tutaj tego nie ma. MAJSTERSZTYK !
    True nie ma kosztów związanych z :

- dystrybucja
    -marketingiem
    - produkcja ( cześć jest z gry dds)

a cały zysk 20 % idzie do True bez żadnych kosztów gdzie NRCOS będzie się sprzedawał kilkukrotnie więcej ! ! !

Przypominam ,ze to True dostał zgody od Netfluxa na użycie nazwy , znaku, Pedro Pascala itd.

to jest majstersztyk o czym się przekonasz ale pewnie jak papier będzie latał na złotówkach :)

• Re: Nie wiem czy wiecie Ale Autor: ~Doniro [83.142.199.*]
    20% po odliczeniu kosztów i opłat licencyjnych ponoszonych Przez Movie.
    Swoją drogą ciekawe ile wynoszą te opłaty licencyjne
  • Re: Nie wiem czy wiecie Ale Autor: ~Qwer [95.160.103.*]
    Tu bedzie sie dzialo. 3-3.5 bardzo mozliwe
  • Re: Nie wiem czy wiecie Ale Autor: ~Doktor [89.64.123.*]
    Popyt zgasł a czas zrobi swoje i dojdzie jeszcze do 52 gr moim zdaniem koszty poniesione mogą się nie zwrócić .zainteresowanie spada
  • Re: Nie wiem czy wiecie Ale Autor: ~rania [46.112.72.*]
    Steam jak się nie mylę pobiera 30% + 20% dla TGS, zostaje 50% dla MG
    plus wszystkie koszta [produkcja, licencja, marketing ] to faktycznie niewiele zostaje matce ..
    Oczywiście są jeszcze inne platformy sprzedaży z mniejszą marżą, sęk w tym żeby pula do podziału była jak największa i jestem przekonany że po przepracowaniu wychwyconych błędów dwójki powinna być co najmniej dwa razy większa od DD2
    Pod to zamierzam grać
[x]
TRUEGS -3,06% 0,29 2025-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.