• Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~Eko [83.29.128.*]
    Text pierwszy raz zauważyłem i kupiłem w 2019 roku, wówczas przetrwalem chwilowe, dość istotne, spadki, żeby ostatecznie sprzedać z średnia około 70 zł - zdecydowanie za wcześnie. Przez kolejne kilkanaście miesięcy obserwowałem spółkę, najpierw jak wyznacza ATH, później jak systematycznie przez rok spada. Aktualnie na podstawie bardzo głębokiej znajomości AT oraz wydarzeń fundamentalnych, które właśnie mają miejsce, założyłem, że 75 zostanie złamane i tam należy kupować, w poniedziałek kupiłem wstępny pakiet, dlatego, że dopuszczałem możliwość sztucznych spadków poniżej 70 zł w dniu wczorajszym. W momencie, kiedy nie wydarzyło się to do godziny 14 kupiłem 75% zakładanego pakietu, czyli ostatecznie nieco ponad 10k akcji, z średnia 74,3. Po wynikach dodatkowo ustawiłem zlecenia na blisko 3k akcji z max cena 77 zł - co zostało zrealizowane dzisiaj na otwarciu. Podsumowując aktualnie posiadam pakiet 13 k akcji z średnia cena zakupu 75,31 zł. 25% z tego jak zawsze będzie na kółeczka, 50% sprzedam po osiągnięciu pierwszego pulapu docelowego, który na dzień dzisiejszy wyznaczam na okolice poprzedniego ATH, ale na pewno będzie się to zmieniało. 25% będę trzymał dłużej, chyba, że w perspektywie pojawi się lepszą okazja inwestycyjna.
    Życzę wszystkim dużych zysków.
    Każdy sam podejmuje decyzje inwestycyjne, pamiętajcie :))) nie dajcie się omamić nikomu na forum.
    To mój ostatni wpis na tej spółce, znikam!
    Powodzenia przyjaciele :)))))
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~Baca [188.146.126.*]
    Rozsądnie. Pozdrawiam.
    PS
    Ale tak całkiem znikam?! Żadnych docinków do XYZ?! :-)))
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~observer [195.245.104.*]
    czyli zakładasz wzrosty na text , ok dzis wzrost na najwiekszym wolumenie niz spadki, ale jeszcze zobaczymy
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: tgolik [37.47.133.*]
    To nie są wzrosty - po prostu kurs wraca na należne mu miejsce.
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~AT [91.215.239.*]
    EKO świetna analiza historyczna. Brawo.
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~Okoń [188.33.240.*]
    A może ty Romel z 2019 jesteś:)… podobny pozytywny styl :)
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~AT [91.215.239.*]
    Mnie pytasz?
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~Notak [88.156.214.*]
    Mogłem się nie zgadzać z twoimi wpisami i dawałem temu wyraz ale jeśli jest tak jak piszesz to gratuluję
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~Mini [5.173.43.*]
    Hahaha takie bajeczki to możesz.. na forum opowiadać. 10k akcji to ty dziecko na oczy nie widziałeś. Idź idź nikt płakał nie będzie.
  • Re: Podsumowanie inwestycji w text Autor: ~xyz [77.253.103.*]
    cos tu inne ip miales przyjacielu muahahaha
[x]
TEXT -2,28% 51,50 2025-09-22 16:32:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.