Wisielców przybywa, dopiero w poniedziałek pewnie będzie dołek, gdy weekendowi wisielcy po nieprzespanych nocach z gagantycznymi stratami zaczną się wysypywać. Wtedy pewnie odzyskam swoje akcje z IPO.
Co trzeba mieć w głowie, żeby to brać po tej cenie? Główny ma po 0.10 zł, reszta po 36, która już się wysypuje, a ulica odbiera. Leci na 36, potem 10 i niżej
dziwne, że to nie ruszył z kopyta na 100 zł ? Coś w tym może być, co napisałeś, że ci co mają po taniości, jakoś chcą ożenić papier powyżej kosztu, więc walą w rynek. Jednak to by świadczyło o tym, że nie wierzą w przyszłość, albo wiedzą, że wycena jest nieadekwatna?
ja chciałem brać, bo pana Mentzena widziałem w TV i wygląda na rozsądnego, ale nagle zaczęło spadać i sie powstrzymałem. Pytanie, czy teraz (58 zł) to jest dobry poziom do zakupów?
Wystarczy zobaczyć kto jest w tej spółce i podziękować. Dla wielu te nazwiska niewiele mówią, ale dla tych co są od lat mówią dużo...
Będzie podbijanie i wywalanko na coraz niższe poziomy i tak to sobie będzie chodzić.
Dobrych inwestycji