• Nie rozumiem. Autor: ~Ja [188.146.121.*]
    Nie rozumiem po 35zł nie chcą sprzedawać a po 21.40 sprzedają głupota ktoś to wyjaśni.
  • Re: Nie rozumiem. Autor: ~olo [83.24.141.*]
    Ja też tego nie rozumiem. sypał wczoraj jak szalony po 21,4 więc odebrałem i nie narzekam.
  • Re: Nie rozumiem. Autor: ~Pytanie [31.61.186.*]
    Pytanie T+3 czy T+2 .
    aby zapisać się na wezwanie trzeba było mieć na rachunku 1 lipca ?
    KDPW kupione wczoraj i dzisiaj poza zapisem?
    T+2. zakupy z poniedziałku są już zapisane w KDPW ( ok 13,00) i mogą uczestniczyć w zaproszeniu
  • Re: Nie rozumiem. Autor: ~robo [212.180.252.*]
    Skup jest po to, żeby zarobili sobie główni akcjonariusze. Mogli spokojnie skupować duże ilości po 21,22,23 itd., i podbijać systematycznie kurs, a tego nie zrobili, tylko zrobili skup gdzie nie było możliwości nawet dokupienia akcji, żeby wziąć w nim udział.
    mogłeś kupić w poniedziałek, mogłeś wierzyć w spółkę i kupować po 3 pln.
  • Re: Nie rozumiem. Autor: ~Pytanie [31.61.186.*]
    Jakie szacunki jeśli chodzi o redukcję zapisów na wezwanie.
    Akcji coraz mniej w obrocie to i cena powinna ruszyć do góry.. wreszcie.
    redukcja max 93,9%. wszyscy duzi wezmą udział, tylko część drobnych nie weźmie udziału (wakacje, przeoczenie, niewiedza itp) ale to tylko ułamki procenta
  • Re: Nie rozumiem. Autor: ~akcjonariusz [46.204.1.*]
    Nie weźmie udzialu w skupie żaden klient xtb
  • Re: Nie rozumiem. Autor: ~aaa [80.49.153.*]
    a dlaczego nie wezmie udziału zaden klient XTB ? tu mnie zaciekawiłęs ?
    xtb nie bierze udziału w skupie więc po prostu nie ma możliwości aby się zapisac
  • Re: Nie rozumiem. Autor: ~Driller [45.66.21.*]
    A to dlaczego?
    To już jest pytanie do xtb. W skupie akcji organizowanym przez action biura maklerskie mogą wziąć udział ale widocznie nie muszą. Ostatecznie posiadacze akcji zgromadzonych na rachunkach maklerskich w xtb nie wezmą udziału w tym wydarzeniu.
  • To rozumiem, Re: Nie rozumiem. Autor: ~S_Holmes [79.190.178.*]
    Dnia 2024-07-03 o godz. 16:14 ~olo napisał(a):
    > mogłeś kupić w poniedziałek, mogłeś wierzyć w spółkę i kupować po 3 pln.

[..] *** Szanowny Olo, cieszę się że powyższe napisałeś - to rozumiem - bo przecież niektórym z nas udało się i kupować i poniżej 2 zł, ale to był bardzo krótki czas.Około 3 zł było już dłużej, bo systematycznie straszono wszystkich makabrycznym Pi. Pozdrawiam serdecznie.

• Re: To rozumiem, Re: Nie rozumiem. Autor: ~olo [83.24.141.*]
    Witam Ciebie kolego. to były trudne czasy te okolice 2-3 pln. pamiętam jakie komentarze i uwagi miałem w domu. teraz zaczynamy odcinać kupony, pozdrawiam i nowego ATH życzę wszystkim
  • Re: To rozumiem, Re: Nie rozumiem. Autor: ~Mrcn [31.61.160.*]
    Ja pamiętam tych biednych forumowych osłów prorokujących nam straty, bankructwo, dramat. Tymczasem wystarczyło wtedy włożyć marne 10 tysięcy i teraz wyjąć sto. Każdy mógł zarobić i wiedza na ten temat była na wyciągnięcie ręki, ale skorzystali jak zawsze nieliczni.
[x]
ACTION 1,59% 32,00 2026-02-27 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.