Jurek, a wiesz, że Shakira już jest na plusie, a Ty wyjesz na peronie, bo pociąg odjeżdża, a Ty wypłata jak zwykle 10, każdego miesiąca, i nie masz nawet na ulgowy bilet, dla gimbazy :)
Jurek, a wiesz, że Shakira już jest na plusie, a Ty wyjesz na peronie, bo pociąg odjeżdża, a wypłata jak zwykle 10, każdego miesiąca, i nie masz nawet na ulgowy bilet, dla gimbazy :)
Jesteś ZWYCIĘZCĄ! Takich ludzi nam trzeba na tym forum! Tacy jak Ty budują ten kraj, ciągnąc za uszy PKB! Brawo towarzyszu. Jesteście wytypowani do odznaczenia zaraz za misiem z Zakopanego! Szczerze podziwiamy!
Dnia 2024-07-03 o godz. 09:59 ~jurek1234 napisał(a): > Jutro odwrót
Sprzedałeś już? Jak masz jeszcze to dosyp mi akcje po 80,60 zł, bo zlecenie wisi od kilku minut. Nie spieszy mi się, bo i tak jestem wygrany, będę zarabiał na tym, co mam, a ostatecznie to i dobiore wyżej.
Dnia 2024-07-03 o godz. 11:05 ~Arc napisał(a): > Ładnie weszło, koszyk przerzuciłem na 80,30 i wpadło. > 26,42 zł zostało, na ulicy bym tyle nie znalazł : ) > > A Ty sobie czekaj na lepsze czasy.
I co krasnalu?
Ograłem Cię elegancko. Podstawiłem koszyk nisko, potem zauważyłem, że jest kilku takich frajetów na wykresie i tutaj, którzy wyrzucają, więc dałem koszyk jeszcze niżej i elegancko wpadło na 80,30 poczas waszego sypania na 80.20. Idealnie w dołek prawie wszedłem.
Już nie chce mi się dzisiaj bawić w łapanie, to co miałem pozbierać, pozbierałem. Jak będzie procentować, to jeszcze ściagne kasę z innego waloru i może dobiore coś wyżej, tak dla przyjemności, gdy ryzyko będzie już i tak pokryte dużymi zyskami.