• Wykres Autor: ~Nowy [78.11.106.*]
    Polecam wszystkim gorącym głową spojrzeć na wykres w szerszej perspektywie, tak 4/5 lat. Widać wyraźnie, że to co się w tej chwili dzieje jest tylko korektą kursu. Trzeba czekać do sierpnia, do wstępnych danych za I półrocze.
  • Re: Wykres Autor: ~Bzymbzymk [31.60.118.*]
    Za 4-5 lat to już dawno polszy nie będzie a we Francji rosyjski będzie urzędowym językiem i dobrze bo z wymowa francuskiego u mnie jest problem i często się ze mnie powodu śmieją
  • Re: Wykres Autor: ~Kornel [89.64.63.*]
    Dokładnie tak za dwa lata będzie tu 500 złoty
  • Re: Wykres Autor: ~db9 [193.105.83.*]
    Oczywiście że to tylko korekta i próba zamknięcia luki która jest „niezamykana” ze względu na obroty przy jakich powstała. Ci, którzy dali się przestraszyć grą fundów będą żałowali. Pozdrawiam wytrwałych
    Dodam tylko że na PEPCO też są niezłe jaja i wyciskanie… ale tu wyniki już za tydzień więc czasu na dołowanie nie mają już dużo
  • Re: Wykres Autor: ~Drab [78.10.167.*]
    Masz rację w sierpniu bedzie się działo. Z tego co ja się orientuje to nie jest chyba tylko korekta, ale któż wie zo0baczymy. Na razie jest nie wesoło.
  • Re: Wykres Autor: ~Drab [5.184.125.*]
    Nie prawda, ponownie się ktoś podszywa pod mój nick. Mnie nie podjudzisz ani też podszywaczu nie przebijesz
    Jest już bzyknęły i sprytnakasia - naganiają na spadki a to znów sygnał kupna dla tych co sami myślą a nie troli słuchają… im więcej postów na spadki tym bardziej shortom się pali tyłek. Do zobaczenia na 160+
  • Re: Wykres Autor: ~Drab [31.60.118.*]
    Proszę zwracać uwagę na trolle podszywające się pode mnie. Ja swoje akcje już sprzedałem i nie namawiam do ich kupna
[x]
CCC -1,45% 156,20 2025-10-10 17:03:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.