Dnia 2024-07-03 o godz. 10:30 ~siateczka napisał(a): > Zrozum , ze giełda i polityka to para komplementarna. Chyba, ze jesteś od wczoraj na giełdzie i tego nie zauważyłeś.
zrozum, twoje dziecinne "prowokacje" są tiu potrzebne jak psu piąta noga, wciąż nie wiesz po co jest to forum? do wymiany informacji, nie emocji, zwłaszcza na poziomie politycznego kibolstwa...jak tam twoje "trzymanie akcji latami"? kto o zdrowych zmysłach tak robi?
Dnia 2024-07-03 o godz. 11:58 ~siateczka napisał(a): > Tylko w koło mielesz to samo sztywniaku.
byle co, byle była "riposta", nawet tak dziecinna jak to wyżej? po co to zrobiłeś? no i jak tam twoje "prowokacje" i "trzymanie akcji latami"? wciąż unikasz tych kwestii, dlaczego?
pokazuje, że można mieć na koncie 6 mld zł i tak je wydać, by akcjonariusz nie zobaczył z tego grosza, to a propos 800 mln 800 mln łatwiej puścić bokiem niż 6 mld.
Jak? Np kupić autostradę we Włoszech, która w realu bedzie warta 80 mln
Dnia 2024-07-03 o godz. 13:32 prawnuk napisał(a): > pokazuje, że można mieć na koncie 6 mld zł i tak je wydać, by akcjonariusz nie zobaczył z tego grosza, > to a propos 800 mln > 800 mln łatwiej puścić bokiem niż 6 mld. > > Jak? Np kupić autostradę we Włoszech, która w realu bedzie warta 80 mln
nie kwestionuję sensu, tylko greps na poziomie politycznego kibolstwa, naprawdę potrzebujesz czegoś takiego? nie załamuj mnie równaniem w dół
Dnia 2024-07-03 o godz. 15:37 ~siateczka napisał(a): > A ty dalej swoje mądrasku Zainicjuj jakiś wątek, by inni mogli się do niego odnieś, bo te twoje żałosne dopiski są nie do strawienia.
skoro znowu nie wytrzymałeś i wlazłeś ze swoją "prowokacją", oczywiście zapytam, po co właściwie "trzymałeś akcje latami", skoro nikt o zdrowych zmysłach tak nie robi?
Mam ci jeszcze po raz chyba sto piąty przytoczyć moją informacje informacje o sprzedaży akcji przed ustaleniem prawa do dywidendy i zakupie MIRBUDU I Rainbowturs i moich kilkuset procentowych zyskach. Wiem że szkoda, bo ten twój rozumek i tak tego nie ogarnia.
Dnia 2024-07-03 o godz. 15:54 ~siateczka napisał(a): > Mam ci jeszcze po raz chyba sto piąty przytoczyć moją informacje informacje o sprzedaży akcji przed ustaleniem prawa do dywidendy i zakupie MIRBUDU I Rainbowturs i moich kilkuset procentowych zyskach. > Wiem że szkoda, bo ten twój rozumek i tak tego nie ogarnia. >
i znowu powtarzasz ten sam unik, pytam o twoje "trzymanie akcji latami", mimo że nikt o zdrowych zmysłach tak nie robi, dlaczego tak unikasz tej kwestii a mimo to co jakiś czas włazisz z tymi "latami"? i drugie, co ci dają te twoje infantylne "prowokacje"?
Dnia 2024-07-03 o godz. 16:20 ~siateczka napisał(a): > Odpowiedź moja musiała by być wulgarna więc zakończę - dużo zdrowia.
te twoje wykręty, żeby tylko uniknąć jakiegokolwiek argumentowania twoich "kategorycznych twierdzeń" są dosyć zabawne, oczywiście kwestia "trzymania akcji latami"(po co ?) czy twoich "prowokacji" wciąż czekają, nie mam wątpliwości że rozbawisz mnie jeszcze nie raz
Dnia 2024-07-03 o godz. 16:20 ~siateczka napisał(a): > Odpowiedź moja musiała by być wulgarna więc zakończę - dużo zdrowia.
te twoje wykręty, żeby tylko uniknąć jakiegokolwiek argumentowania twoich "kategorycznych twierdzeń" są dosyć zabawne, oczywiście kwestia "trzymania akcji latami"(po co ?) czy twoich "prowokacji" wciąż czekają, nie mam wątpliwości że rozbawisz mnie jeszcze nie raz
w sumie jesteś dosyć zabawny ze swoimi wykrętami, byle tylko nie podać jakichkolwiek weryfikowalnych argumentów na twoje "kategoryczne twierdzenia", przy okazji, po co ci te twoje "prowokacje"?