• -300 klientów ubyło! Autor: ~Zawiedziony [31.182.202.*]
    Równia pochyła...niestety tłumaczy to spadki.
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~Falubaz [197.250.60.*]
    Zawiedziony, bo na peronie :)
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~Xyz [31.0.53.*]
    Zostali zostawieni na peronie bez masła wstepniaczki muahahah
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~M78 [178.37.142.*]
    Liczą klientów... nie liczą wpływających dolarów... prawda jest taka że jutro mnie już nawet spadki nie zadziwią... ktoś tego dokładnie pilnuje i zbiera co się da... kupiłem dość by mi dywidendy opłacały czynsz za mieszkanie... kurs to już drugorzędny temat... spółka dobra, dywidenda dobra, opinia poszargana przez "cwaniaków"... w sumie... dzięki nim kupiłem po fajnej cenie... a fakt że kilka % spadło... lotto mi to... ;D
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~Xyz [31.0.53.*]
    Jutro +10 PLN trampolina tak to widzę muahahah
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~M78 [178.37.142.*]
    Pewnie masz rację... do południa +10... popołudniu powrót na 73... jak nie 72... manipulacja w czystej postaci... cytując klasyka... "mają rozmach sk... " ;D
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~Dawid [31.0.46.*]
    Chłopcze powtarzasz siei zasmiecasz tylko forum. Gwoli ścisłości wytłumaczę ci bo chyba masz problemu żeby to samemu zrozumieć. Ubyło klientów korzystających tylko z livechata część z nich zakupiła/przeniosła sie nowe połączone pakiety które generują większe zyski. Zyski urosły o 9,3 % i jeśli tylko utrzyma się taka stopa do końca roku to otrzymasz ponad 7 zl dywidendy o ile w ogóle posiadasz akcje.
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~Mojo [79.190.101.*]
    Dlaczego znikło 300 klientów ?
    200 to zaksięgowani klienci którzy otrzymali bezpłatny dostęp , to fundacje charytatywne poprzedni potraktowani jako płacący klienci .
    Kolejne 100 to zmiana definicji klienta . Teraz klient to klient aktywnie używający aplikacji .
    To znaczy że nikt nie odszedł a wyniki bardzo dobre
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~czujny [195.136.161.*]
    Pisanie bzdur i sianie defetyzmu.
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~Baca [178.235.186.*]
    Bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem?!
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~qaz [89.64.15.*]
    Dali znać że te 200 to ludzie z wygaśniętą subskrypcją roczną ale aktywną licencją, więc to faktycznie jest odejście ale przesunięte w czasie. Także NAWET ze starą definicją klienta, mówimy tu o -300, tylko pod koniec subskrypcji a nie na dany moment. Teraz te dane są realnymi danymi dot. płatnych klientów, wtedy doliczało zamknięte subskrypcje do aktywnych, bo licencje wciąż działały mimo wypięcia karty.
  • Re: -300 klientów ubyło! Autor: ~Nowy [213.134.182.*]
    I będzie ubywać coraz więcej. Klienci ubywają to oni żeby przychody rosły muszą podnosić ceny co powoduje odpływ kolejnych klientów którzy nie godzą się na takie podwyżki. Pewnego dnia tak podniosą cenę że lawinowo od nich będą odchodzić. Konkurencja coraz większa i nie ma takich wygórowanych cen
    O jest i wycie z peronu. Znaczy jutro będą się tratować PKC kupuj. :-)
    To sprzedaj jutro PKC i ratuj kapitał zanim jeszcze dywidendę Ci dadzą.
[x]
TEXT 0,30% 39,72 2026-02-10 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.