• Znów ktoś sypie Autor: ~Zico [37.30.18.*]
    To jest żałosne. Mimo umowy z J. Błaszczykowskim liczba użytkowników zbytnio nie ruszyła!!!
  • Re: Znów ktoś sypie Autor: ~Lol [46.112.4.*]
    Bawi mnie ta wasza pisanina. Ale niech tam każdy robi co chce
    Jak ktoś uważa że 1.5m to mało to cóż. Problem nie jest w ilości ludzi tylko w ilości kasy jaka mają w aplikacji i co robia.
    Dlatego nie żadne bilety tylko karty, więcej ofert, współpraca z partnerami typu żabka itd. wystarczy że przez rok każdy z tego 1.5 mln zostawiłby tu stówkę. Zmiana rodzaju usług jest w samą porę. A wy jak chcecie liczyć czy co miesiac przybyło 20 czy 22 i czy to dużo czy mało to liczcie
  • Re: Znów ktoś sypie Autor: ~Hillela [94.101.25.*]
    Dynia sypie
  • Re: Znów ktoś sypie Autor: ~Anonim [46.113.4.*]
    Tak LOL jest super a nawet jeszcze lepiej...znowu spadki znowu czerwień, ale ty zawsze to potrafisz usprawiedliwić.. to jakiś syndrom Sztokholmski??? Może już czas na terapię??
  • Re: Znów ktoś sypie Autor: ~XXL [5.173.170.*]
    Jakie 1.5 mln to że ktoś ściągnął apke żeby zobaczyć sobie co w niej jest albo po to żeby dwa razy kupić bilet na PKP albo do zoo to nie znaczy że na co dzień jej używa....takich co używają przynajmniej raz w miesiącu jest według oficjalnych danych ok. 200 tys. Więc nie przesadzaj z tym 1.5 mln bo większość tego nie używa. Do tego wkoło lecą reklamy Revoluta z Wieniawa a tu reklama z Blaszczu ma 6-sekund i wygląda jak jakiś fejk a nie reklama
    Więc tak
    Po pierwsze. Revolut działa na wielu rynkach. Ma duzo więcej klientów i wart jest zapewne kilkadziesiąt razy więcej od mpaya
    Dwa większość finansowania revoluta pochodzi z Rosji samo to dla mnie dyskwalifikuje te aplikacje mimo że za pewne jest ok.
    Jeśli więc laska to idź na revoluta a nie siedzi od miesięcy na mpayu.
    Co do tych użytkowników to tak jak pisałem nie ma się co podniecać ich liczba bo żeby ludzie mogli zostawić kasę na kontach mapy potrzebne są usługi. Takie jak karta która weszła, znacznie większą oferta kredytowa, połączenie usług b2b z innymi dostawcami usług np z żabka jak ma to miejsce. Ostatecznie wejście banku z Ukrainy i przelewy. Ja mam perspektywę wieloletnia a ty trolujesz bo chcesz złapać jakiś ochłap w postaci paru groszy najlepiej następnego dnia. Twoja argumentacja do mnie nie trafia w ogóle. Reklama jest taka na ile pozwalają obecne koszty. Jak masz miliony możesz sobie robić nawet film na 2h i puszczać Wieniawe na TV jak się zgodzi. W co wątpię
  • Re: Znów ktoś sypie Autor: ~Anonim [5.173.202.*]
    Revolut z Rosji?? Znowu Ty i Twoja wiedza, jak z tą całą giełdą....dziecko posłowiem..kraje nadbałtyckie
    Gościu ja chyba wiem o czym pisze. Gdzie napisałem że to firma z Rosji.
    Napisałem że finansowanie ma z Rosji a to różnica. Weź lepiej trochę wiedzy ogonki i ogarnij trochę świata co.
    Wydaje co się ze jak przeczytałeś w wikipedii że to litewski fintech to już wszystko wiesz.
    Dzieci to pilnuj żeby ci numeru nie wywinely i konta nie wyczyscily
[x]
MPAY -4,78% 0,32 2025-09-29 17:01:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.