Ja uzywam od 2 tygodni i nie narzekam, na blueconnect'ie (zmulacz) działa wszystko ok, od logowania po transakcje. z konta domo w ciagu tygodnia zrobilem 120 000 :D a na rzeczywistym narazie jest 130 zł (z 50 darnowych). Strone polecił kumpel bo daja 50 zł gratis :) narazie nie wypłacałem nic, jak obróce bonus i bedzie gotowy do wypłaty to sie okaże :P polecam także stronke partnerska programu - http://www.skocz.pl/plus500partner - za zwerbowanie nowych użytkowników płacą kase
Dostałem 50 zł, ale nic nie moge kupic, bo minimalnie można kupic po 100 akcji lub 2500 $.
Na jakich rynkach gracie, żeby można było obracać tymi 50 zł?
ok, nie moglem znalesc duzo informacji na teamt tej platformy w internecie czy to po polsku czy po angielsku, pomimo tego zalozylem konto i chcialbym sie pochwalic pewna sytuacja jaka zaistniala. Po wplaceniu 100funtow na konto, zaczalem grac, w pieszym dniu bylo wszystko pieknie i ladnie, nastepnego dnia jednak po wylogowaniu sie z konta okolo 12 godziny chcialem zalogowac sie godzine pozniej, okazalo sie ze nie moge, otrzymuje informacje przy probie zalogowania sie ze system nie moze mnie zalogowac !, nie rozumialem o co chodzi, jednak niedlugo potem musialem isc do pracy, po powrocie do domu o 22 w dalszym ciagu nie moglem wejsc na konto , dwie godziny pozniej sie udalo aczkolwiek nie bylo juz sensu wchodzenia, pieniedzy brak,
Wyslalem email pod wskazany adres do obslugi i otrzymalem wiadomosc zwrotna ze prawdopodobnie mialem problem z internetem i dlatego system bedacy delikatnym narzedziem nie chical mnie zalogowac,
Chcialbym zauwazyc ze mam 50MG optyczne polaczenie z ktorym odkad je zalozylem nie mialem zadnych problemow , a nie mogac dostac sie na platforme plus500 moj interent dzialal jaknajbardziej poprawnie,
moje doswiadczenie -1, nie bede wiecej z niej korzystal, zal tylko ze straty czasu nerwow i energi na szukanie pomocy ktora i tak nei nadeszla, kazdemu kto jeje uzywa zycze powodzenia
Witam, grałem przez tydzień na prawdziwych pieniądzach (nawet dobrze mi szło)
do momentu gdy nie mogłem zie zalogować. Starałem się z nimi skontaktować, ale brak odzewu. Ile mogę czekać na odpowiedz ?
widze ze gracie i opisujecie problem z logowaniem moim zdaniem wtedy jest sciagana premia (dla plus500 z kont) za łamanie zasady przetrzymywania otwartych pozycji w godzinach od 17:00 do 9:00 czasu EST (czas np. obowiazujacy w Waszyngtonie) plus za przetrzymywanie otwartych opcji przez weeknd wiecej na stronie http://www.plus500.pl/Help/HelpFees.aspx
Dnia 2009-06-08 o godz. 17:16 ~fil3mon napisał(a):
> ok, nie moglem znalesc duzo informacji na teamt tej
> platformy w internecie czy to po polsku czy po angielsku,
> pomimo tego zalozylem konto i chcialbym sie pochwalic pewna
> sytuacja jaka zaistniala. Po wplaceniu 100funtow na konto,
> zaczalem grac, w pieszym dniu bylo wszystko pieknie i
> ladnie, nastepnego dnia jednak po wylogowaniu sie z konta
> okolo 12 godziny chcialem zalogowac sie godzine pozniej,
> okazalo sie ze nie moge, otrzymuje informacje przy probie
> zalogowania sie ze system nie moze mnie zalogowac !, nie
> rozumialem o co chodzi, jednak niedlugo potem musialem isc
> do pracy, po powrocie do domu o 22 w dalszym ciagu nie
> moglem wejsc na konto , dwie godziny pozniej sie udalo
> aczkolwiek nie bylo juz sensu wchodzenia, pieniedzy brak,
> Wyslalem email pod wskazany adres do obslugi i otrzymalem
> wiadomosc zwrotna ze prawdopodobnie mialem problem z
> internetem i dlatego system bedacy delikatnym narzedziem
> nie chical mnie zalogowac,
Chcialbym zauwazyc ze mam 50MG
> optyczne polaczenie z ktorym odkad je zalozylem nie mialem
> zadnych problemow , a nie mogac dostac sie na platforme
> plus500 moj interent dzialal jaknajbardziej poprawnie,
> moje doswiadczenie -1, nie bede wiecej z niej korzystal,
> zal tylko ze straty czasu nerwow i energi na szukanie
> pomocy ktora i tak nei nadeszla, kazdemu kto jeje uzywa
> zycze powodzenia
Ale czy udało ci się coś wygrać i wypłacić ? Mam taki problem z inną platformą Maxitrade i Aspen Holding u jednych nagrałem w dzień 1000$ i na drugi chciałem je wypłacić , narazie się nieda, trzy razy zmieniono mi opiekuna konta i niby pierwszy opiekun jest ważny i muszę czekać aż wróci z L4 .
Dnia 2009-05-29 o godz. 23:20 _mario napisał(a):
> Czy ktoś używa tej platformy i jakie macie z nią
> doświadczenia?
ja uzywam i oczywiscie polecam, jesli sie gra na wirtualne pieniadze bo niemialem okazji na rzeczywiste chyba ze na tych 50zł ktore daja na poczatek zeby sobie zobaczyc, tak na próbe. nie włacalem bo nie mialem okazji, nie mam narazie co wplacac hheh ale jak bede to mysle ze sie skusze wydaje sie ta platforma pozadna.jest przejzysta, mi sie np ten metatraider nie podoba itp,a tu wszystko trzyma sie kupy:) ale rób jak uwazasz, poprobuj se róznych
no jasne ze metatrader jest do duypy bo mozna wszystko konfigurowac i EA zapuszczac i gotowe szablony wczytywac i oscylatory wiec takie cos jest do bani i nie trzyma sie niczego :))) qurwa co za thebill
Dnia 2009-08-05 o godz. 22:33 ~MeeHow napisał(a):
> Ja używam, platforma daje radę. Definitywnie mój faworyt.
> Opisana jest tutaj po polsku -
> http://www.plus-500.eu/pl/index.html
Pozdrawiam.
Sorki, podałem linka do strony z downloadem.
Opis jest tutaj - http://zarabiam.com.pl/archives/1269
Platforma wygląda bardzo fajnie, ale jakoś dziwnie łączy się z netem. Próbowałem potestować na 3 maszynach i na 2 z nich nie mogłem się zalogować na konto próbne. Napisałem do nich maila, sugerują coś z firewallami. Używam windows xp, nie wie ktoś jakiego portu TCP/IP ta platforma używa? Pozdro!
Dnia 2009-08-16 o godz. 21:22 ~j84 napisał(a):
> Platforma wygląda bardzo fajnie, ale jakoś dziwnie łączy
> się z netem. Próbowałem potestować na 3 maszynach i na 2 z
> nich nie mogłem się zalogować na konto próbne. Napisałem do
> nich maila, sugerują coś z firewallami. Używam windows xp,
> nie wie ktoś jakiego portu TCP/IP ta platforma używa?
> Pozdro!
Czy ktoś używa tej platformy i jakie macie z nią doświadczenia?
Używam tej platformy od kilku miesięcy i jak na razie mam mieszane uczucia. Przegrałem sporo kasy i teraz zaczynam od zera...
Broker pomyłka, platformę maja tragiczną, warunki poniżej średniej. Nie polecam.
Ps. Strata kasy to nie znaczy że broker Ciebie zrobił w jajo, najprawdopodobniej Ty nie jesteś w stanie zarabiać, ale przypadki że jak komuś dobrze idzie i broker zaczyna ingerować to norma.
Używam tej platformy, przegrałem trochę, ale wygrać też można. Trzeba się nauczyć w tym systemie grać. Z połączeniem pod neostradą TP512 nie ma problemu
Hej!
używam tej platformy i całkiem dobrze mi idzie. Wkurzyła mnie natomiast jedna sprawa, przy wpłacie 200zł z karty zeszło mi 214zł i nie wiem gdzie to 14 zł jest. Przy wpłacie zamieszczają uwagę, że z konta nie zejdzie więcej niż kwota wpisana w pole przy wpłacie. Teraz pytanie gdzie jest 14 zł?? dzwoniłem do banku i oni za takie rzeczy prowizji nie pobierają, a zatem kto??
Ogólnie pomoc jest po polsku, ale support odpisuje bardzo łamaną polszczyzną, chyba wrzucają to do translatora, czasami nie idzie nic zrozumieć. Chyba wypłacam kasę i przechodzę na coś innego
Dnia 2009-10-28 o godz. 21:18 dawidek83 napisał(a):
> POCZYTAJCIE TO PLUS500 TO KIT!!!!!
> http://www.moneymakergroup.com/Plus500com-Forex-Scam-t28041
> 4.html
A czytałeś sieroto wszystko w swoim linku?
Gram na plus500 od dwoch miesiecy dzis po raz pierwszy wyplacalem pieniadze na karte kredytowa nie bylo problemow plus 500 to nie zaden kit jestem zadowolony z platformy prawie wogole sie nie zawiesza i nie ma zadnych problemow
7% *200 zł = 14 zł. To jest prowizja banku.
200+14 =214 zł. Tyle Ci zeszło z rachunku.
Gdziekolwiek wypłacasz pieniądze z karty w Internecie na cokolwiek jest to traktowane jako wypłata gotówkowa i bank wydający kartę pobierze swoja prowizję. 14 zł zjadł bank obsługujacy kartę.
Nie rób tego więcej, nie opłaca się.
Wydaje mi się, że to jest ta sama spółka co gigakasa. Też można było zarobić ale wirtualnie, bo jak się chciało wypłacić pieniądze to zaczynały się problemy. Poczytajcie sobie na forach, system jest cały czas ten sam. I jeszcze jedno - gigakasę i plus500 firmują ci sami przewalacze Global Media Ads., S.A. Nie zastanawia nikogo fakt, że ktoś daj nam za nic 50 zł, przecież jest pewien w 100%, że je odzyska i zarobi na tym.
Chłopy i Kobiety,Plus500 to nie Dom Maklerski a więc nie mają prawa bytu na naszym rynku.Od lat gram w D.M. X-Trade tam nie ma żadnych problemów,polecam
gram od ok 2,5 miesiąca na dziś mam niezły plus, dokonałem wpłaty i wypłaty gotówki wszystko ok, platforma dla amatorów takich jak ja którzy nie szukają jakiś zaawansowanych metod analizy. Tak dla zobrazowania pomimo wycofania środków własnych mam 3x więcej na koncie niż zainwestowałem
Jak pisałem dokonałem wpłaty i wypłaty na kwotę 4 tyś nie było żadnych problemów, teraz po raz pierwszy wypłacam kasę którą zarobiłem za tydzień mogę cie poinformować jak sprawa wygląda.
Moja transakcja ma nr 9 mln więc sam u nich nie gram pytanie w ilu krajach ta platforma jest używana.
ja gram od miesiąca. żadnych problemów z logowaniem wpłata nie było jak do tej pory. wczoraj wypłaciłem 3000 zł. zobaczymy jak pojdzie i w ile dni beda sroki na koncie.
Wie ktoś w ile dni?
interesuje mnie tylko kwestia podatku. nie wie ktoś czy przyślą PIT i etc?
jak to bedzie rozwiązane. bo z rachunkiem w polskim banku wiadomo a tu?
ja gram od miesiąca. żadnych problemów z
> logowaniem wpłata nie było jak do tej pory. wczoraj
> wypłaciłem 3000 zł. zobaczymy jak pojdzie i w ile dni beda
> sroki na koncie.
Wie ktoś w ile dni?
interesuje mnie
> tylko kwestia podatku. nie wie ktoś czy przyślą PIT i etc?
> jak to bedzie rozwiązane. bo z rachunkiem w polskim banku
> wiadomo a tu?
tak dostałem na rachunek karty. Przelew trwał 3 dni. Zgodzę się, że z pomocą techniczną w języku polskim można zapomnieć ale w angielksim jest OK.
Kasa przelana już 2 razy.
Mam też konto w IDM.Tyle że w tym Plus500 interfejs jest o wiele prostszy.