Dnia 2024-07-02 o godz. 14:17 ~Roz napisał(a): > Maaaarzeeenia... :)))) https://www.youtube.com/watch?v=byt1c9NQvLs
Uppps, odezwał się ten, co to 5 lat już tu czeka na łatwą kasę bez roboty i wierzy, że tym razem mu się uda :)) Widocznie przestrzeliłem cenę, jak poprzednio z tymi groszami 19, których "nie byłooooo" :))) a forum do dzisiaj krzyczy, że było 20 z końcówką czwartą po przecinku, ha ha ha ha
To to jakiej ceny dorzucić poprawkę? Może na 0,25 ? żeby we wrześniu na forum nie było, że nie było :):):)
Ale się uniosłeś :))) Ja to dla jaj zrobiłem z tą piosenką. Jak ty o tej fantazji, to ja o marzeniach. Jak będzie zobaczymy. Jak tak krzyczę na forum to nie będziesz miał problemu by znaleźć jeden z tych postów i mi przypomnieć :))) Fakt udało ci się, że zjedzie tak nisko. Ale miałeś też trefne przewidywania. Twierdziłeś np., że będzie 30 groszy na początku 2021, a było 60. Teraz podbitki do 40 groszy nie przewidziałeś. Miało się kisić koło 20 groszy 2 lata. Więc nie zgrywaj takiego co to wszystko wie i wszystko przewiduje. Zresztą ty przewidujesz tylko w jedną stronę, zawsze ma spadać. Ja akurat w przeciwieństwie do ciebie się w to nie bawię.
Dnia 2024-07-02 o godz. 18:45 ~Roz napisał(a): > Ale się uniosłeś :))) Ja to dla jaj zrobiłem z tą piosenką. Jak ty o tej fantazji, to ja o marzeniach. Jak będzie zobaczymy. Jak tak krzyczę na forum to nie będziesz miał problemu by znaleźć jeden z tych postów i mi przypomnieć :))) Fakt udało ci się, że zjedzie tak nisko. Ale miałeś też trefne przewidywania. Twierdziłeś np., że będzie 30 groszy na początku 2021, a było 60. Teraz podbitki do 40 groszy nie przewidziałeś. Miało się kisić koło 20 groszy 2 lata. Więc nie zgrywaj takiego co to wszystko wie i wszystko przewiduje. Zresztą ty przewidujesz tylko w jedną stronę, zawsze ma spadać. Ja akurat w przeciwieństwie do ciebie się w to nie bawię.
Ile dzisiaj przyciąłeś na Mentzenie :) Raczej nie mało :)
Dnia 2025-02-18 o godz. 11:20 ~Luigi napisał(a): > Tak tylko przypominam słowa eksperta z dziedziny syndromu Sztokholmskiego
Przypominam: ile korzyści na twoim rachunku maklerskim pojawiło się w związku z tym, że zachwyciłeś się pozytywnie ich "zapasami magazynowymi" po raporcie z 4Q?