Naiwnie myślicie że ludzie oddadza po 5.29 w takiej liczbie by zdjęć z gieldy? Czas na takie manewry mieli jak kurs leżał poniżej 4 zł teraz to wszyscy trzymają, z kwartału ja kwartał redukują dług zyski mają więc spokojnie wróci 14 jak nie więcej
Masz racje aczkolwiek kurs ponizej 4zł nie leżał. Po 4.01zł udalo mi sie kupić w absolutnym dołku ale niestety sprzedalem swoje akcje ze srednia 8zł a potem poszły na 14 :) Ot giełda. 60% moje choc smak był na wiecej. Ja bym nie sprzedawał poki nie wroci w okolice 8-9zł bo juz pokazali ze potrafia robic duze zyski w ciezkich czasach. Jeuop
Dnia 2024-07-04 o godz. 20:10 ~Kw napisał(a): > Zarząd to już sobie tak nagrabil, że bardziej nie może...
zarząd bardzo źle zarządza tą spółką bo doprowadził akcjonariuszy do ruiny, tego nikt już nie kupi bo każdy widzi co tu się dzieje, jutro znowu taniej pod dyktando głównego akcjonariusza bo każdy rozumie że zarząd działa tak by akcje taniały by mogli wycofać z giełdy za symboliczne pieniądze.
Bylem tu pare lat temu na niku Nikt.Pamietam niejakiego Harpofana.Mistrza i paru innych gosci w przedziale 40 zl 14 ktorzy naganiali na wzrosty.Zwracalem uwage na to zadluzenie.Kurs nigdy nie wrocil do tego momentuum z covidu.A ludzie chciwi i wszechwiedni nigdy nie odzyskaja kasy.Gielda taki Deal.Smierc pewnym siebie i glupim.
Kiedy jak nie teraz? Jak będzie po 15-18? HMI brałem po 8-11, oddałem po 32-48 (wezwanie było po 48,..), tu będzie to samo, choć mniejsze przebicie. Dodam, że zakumulowane mam ponad 80k akcji i to tanio, nie wróci na rynek bez kilkukrotnej przebitki.