Nie sprzedałeś po 15, bo naganiałeś na 20, skończyło się na 2.xx. A 11 to nie grosze tylko wycena prawie 300 baniek przy ciągłym przekładaniu premier. Skoro AAA robią 3 lata to kiedy pojawi się kolejne?
Oho, zmiana retoryki. Widać zrobili AAA (mamy datę premiery a Nintendo nie przekłada premier) to teraz budujemy retorykę pod nowe AAA, czy i kiedy będzie :D Walić wyniki, walić zyski, walić dywidendy, dawać kolejne AAA i przekładanie premier!!
Ale jaka zmiana retoryki? Już dawno pisałem, że to nie jest takie proste. Co z tego, że będzie miał premierę w 2025 (choć zbychu mówił o 2024) jak kolejną dostaniesz 2028/2029? Wtedy 2026,2027, 2028 już przestanie się spinać. Naganiasz jak przy HOTD i 400 tys. sprzedanych kopii. Czemu kurs jest na 3.xx? Bo za dużo bajeczek poleciało przez ostatnie 3 lata.
Alek ale się produkujesz i stajesz na głowie aby obrzydzic papier, wiesz tyle samo co my jeżeli chodzi o dalsze plany spolki. Spinaj się dalej ale żeby Ci żyłka nie pękła w
..
Jestem po prostu realistą i bazuję na tym co wydarzyło się do tej pory. Skoro jest tak super to czemu kurs nie jest w kosmosie po jakby nie patrzeć bardzo pozytywnej informacji?
mój drogi misiaczku ,odpowiedz na proste pytanie ,czy po wydaniu produktu przez nintendo ,tutaj nastąpią wzrosty czy spadki ? jak ta gra wpłynie na raport za 1 kwartał 2025 ? proste pytanie /bez liczb/ odpowiedz ,,,,,,,,,
Nie mam szklanej kuli i nie wiem co z kursem. A może kurs zachowa się zgodnie z powiedzeniem kupuj plotki, sprzedawaj fakty? Tego nie wiesz, nie wiesz też czy następna duża gra w ogóle będzie, ani za ile czasu. Po ogłoszeniu gry miałeś mieć nową strategię, tego też nie masz. Zbychu 4 lata pracował na swoją opinię, a teksty o 1 miliardzie kapitalizacji można włożyć między bajki.