• Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~AdrianMaliniak [5.173.218.*]
    bo tu obiecywali nawet 18
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: leser1 [46.134.116.*]
    Raczej nie kupisz po tyle, ale po 24 z groszami może tak. Niestety informacja Ipopemy dolała paliwa osobom którym zależy na spadkach podając że Vcast w czwartym kwartale 2024 roku. Ludzie jeszcze tego nie doczytali ale jak minie optymizm związany z wyceną to ...
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~AdrianMaliniak [5.173.218.*]
    a sprzedałeś już pod to, o czym piszesz? :))
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: leser1 [46.134.116.*]
    Nie bo ja nie patrzę w dniach a w latach. A takich co patrzą w takim horyzoncie nie ma dużo. Dziś kupują osoby liczące na szybki zarobek. Jak zobaczą że nic z tego to będą wychodzić a to pomoże trollom w zaniżaniu kursu.
    Ale po 24, czy 25 dobiorę.
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~AdrianMaliniak [5.173.218.*]
    Wpływ troli na MDG oceniam jako marginalny, bo też ich jakość jest żenująco niska. A 24-25 już tu nie zobaczysz. Pozdro :))
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    A ja sie pytam gdzie te leszcze wypisujace bzdury o pustym arkuszu zlecen na s…. I co powiecie? Obroty pod 1 mln a wzrost zaden
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    Ja tam czekam na obiektywny komentarz kezza, piracika i dejwa.
    Szczególnie ciekawi mnie opinia kezza odnośnie prognozowanych przychodów, gdzie spece z Ipopemy zgubili te dziesiątki milionów?????
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~AntyFan_MDG [194.242.52.*]
    Jak wynik będą tak mocne jak za 1 kw. to dużo niżej kupisz, a zysk/strata 1kw24r do4 kw23 br. spadek wyników, i 1 kw 24r r/r też spadek, czuli na razie koniunktura wynikowa spadająca i pogłębiająca straty.
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~mdg [31.61.177.*]
    Słychać wycie ! Znakomicie
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~ixi [188.146.123.*]
    Boli ich i ma boleć. Zabolii jeszcze bardziej jak zrozumieją, że do VCAST rakieta startować będzie z wyższego poziomu. A tym samym trzy cyfry przez wielu wymarzone, kto wie może AD 2024?
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: leser1 [91.233.250.*]
    No bo kurs zaczyna spadać, hahaha
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~MaklerIPO [194.169.170.*]
    Laser nie mecz juz ludzi. Wszyscy wiedza w jakim celu tu jestes hahaha
    Spada to sprzedaj odkupisz po 24 hahahha
  • Re: Kupię jeszcze za 20 ? Autor: ~DD [79.184.243.*]
    tak, kupisz za 20
  • NIe wstyd wam? Autor: ~piracik33 [5.133.9.*]
    ANTY fanTY się w ogóle nie powinieneś wypowiadać z takimą wiedza o spółce. Wyników gorszych od 1q już nigdy nie zobaczysz na tej spółce to ci gwarantuje, Co do śmiesznej rekomendacji nie mam się ochoty i zamiaru wypowiadać bo dla mnie to największy przekręt na GWP i powinni za te manipulacje siedzieć. I to nie tylko autor reco ale jego trolle z tego forum również. Ale znając życie prędzej czy później tak się stanie.
    Przypominam siebie jak Maliniak rok temu pisał ,że czym będzie spółka bardziej się rozwijać tym będzie większe chamstwo na forum . Tego co wypisujecie nie da się czytać a dopiero co komentować.
    Przecież jak ktoś ma choć ma elementarna wiedzę o spółce to czytaąc wasze posty pęka ze śmiechu, I nie pisze tu o pomyjach typu DD i jego multi kontach bo on akurat zbiera na wczasy do Rewala ale o nowych IP.
    Proponuje najpier poczytać a póżniej się wypowiadać.
    Naczelnych błaznów typu DD już mamy na forum!!!
  • Re: NIe wstyd wam? Autor: ~mdg [31.61.177.*]
    Trzeba sobie zdawać sprawę że te kolarskie śmieci po prostu nie mogą odkupić tego co wywaliły parę złotych wyżej. A gra tu nie idzie o parę złotych tylko o poziomy rzędu 100-200 zł za akcję. Dla nich problemem nie jest to że odkupią po 20, 25 czy 30 zł to i tak nie ma większego znaczenia ... problemem jest to czy w ogóle te akcje odkupią ! . A jeśli nie odkupią to przy wspomnianych wyżej poziomach straty (utracona szansa, koszt alternatywny) będą szły w milionach ... w milionach złotych.

Psychologia na giełdzie to podstawa. Załóżmy że kupiłeś akcje po 100zł w styczniu. Jest luty, akcje kosztują 110zł. Nie sprzedałeś bo i po co? Zysk nawet nie pokryje inflacji. Szorciarskie śmieci przerzucają między sobą pakiety, ustawiając zlecenia na coraz niższych poziomach. Kurs zawędrował na 50zł. Na tych poziomach szukają matołków którzy oddadzą im akcje, po czym powolutku podnoszą kurs który wraca na 100zł.. Więszkość amatorów będzie gapić się na wykres i stwierdzą, oo kurs się podwoił ! to sprzedam i odkupię taniej. A tu się okazuje że ten cały zjazd i powrót to zwykła zagrywka psychologiczna ... wcześniej nie oddałeś, teraz oddajesz. Fundamenty pozostały takie same :)

Wróćmy do MDG w 2022 roku. Najniższą cenę emisyjną miała seria H (18zł ) a kurs zwalili do 5 zł .. Po co ? Przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałem wyżej. To zwykła złodziejska banda oszołomów, która oddała akcje w dołku jak największy frajer. Co im zostało? Żebrać na wyższych poziomach, kręcić kółka do upadłego licząc że odzyskają swoje pakiety. Dlatego nie dziwią mnie kolejne dziesiątki wątków na forum z kretyńskimi tematami :) To istny cyrk na kółkach :) Także bierzcie to na wesoło, nóżka na nóżkę, cola i popcorn i czekać cierpliwie na VCASTA. To będzie ich koniec ...

• Re: NIe wstyd wam? Autor: ~DD [31.61.244.*]
    to będzie dopiero początek po vcast, większe kółka i może ubieranie na odrobinę wyższych poziomach ale to też niekoniecznie….
  • Mdg Autor: ~Piracik33 [146.70.130.*]
    Zgadzam sie w 100%. Ale zastanawiam sie czy te śmieci typu DD I Wedel pracujace dla znanego biura maklerskiego bie wykorzystują informacji niejawnych. Ale to wszystko bedzie sprawdzone w swoim czasie. Na razie najwazniejsze mamy czyli tozsamosci naszych aktywnych anali:)
  • Re: NIe wstyd wam? Autor: ~Nasionko [93.190.37.*]
    Mnie tak załatwili na datawalk w tym roku. Zjechali i jak wrócili na poziomy mojej średniej to oddałem z.lekkim plusem a później to wiadomo rakieta
  • Re: NIe wstyd wam? Autor: ~DD [79.184.243.*]
    pitat sprzedasz jeszcze jakąś nieruchomość ? ciągle poniżej 30 zł jest
  • Re: NIe wstyd wam? Autor: ~Verso [31.183.135.*]
    Mądre słowa. Long i Vcast. Dobieram pakiety i... Popcorn
[x]
MEDICALG -1,26% 27,40 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.