Przyznaję Ci rację, szacunek. Tylko pokora też ważna rzecz. Gdybyś pisał bardziej w trybie prawdopodobnym, a nie takim pewnym, to byłbyś dla mnie bardziej wiarygodny. Tylko głupi myśli, że wszystko wie. Więc jak tak ktoś pisze, to świeci się czerwona lampka.
Lata doświadczenia na giełdzie jasno pokazywały, gdzie zmierza kurs. Wszystko co pisze jest moja opinia i nikt się nie musi tym sugerować. Sam natomiast dzięki analizie, wiedzy, doświadczeniu i talentowi inwestycyjnemu wykręcam tak dobre stopy zwrotu - corocznie już od ponad 10 lat.
Dnia 2024-07-01 o godz. 09:51 ~Eko napisał(a): > Lata doświadczenia na giełdzie jasno pokazywały, gdzie zmierza kurs. Wszystko co pisze jest moja opinia i nikt się nie musi tym sugerować. Sam natomiast dzięki analizie, wiedzy, doświadczeniu i talentowi inwestycyjnemu wykręcam tak dobre stopy zwrotu - corocznie już od ponad 10 lat.
a wykreciles 1600% w 4 lata ? Bo jak nie to jestes gorszy odemnie. Pozdrawiam
Napisz kiedy twoim zdaniem odbije, może jest silny trend spadkowy to widzimy i łatwo jest prognozować dalsze obuwanie się kursu, trudniej wskazać punkt w którym kurs zawróci.
No tak tak, teraz łatwo prognozować jak się wydarzyło to, co wszyscy poza mną negowali :))))) nie mam szklanej kuli, dla mnie 74 jest solidnym wsparciem, jeśli to puści następne jest dopiero 70 z groszem. Aktualnie nie wiem co się wydarzy, duże prawdopodobieństwo, że więksi gracz będą chcieli zejść poniżej 70 po SL ale w obliczu webinaru w środę nie jestem przekonany czy zdążą. Chyba, że webinar nie spełni oczekiwań - wtedy witamy w piekle. Ale pamiętajcie, każdy sam podejmuje decyzje inwestycyjne :))))
No nic skusiłem się na 74 z przodu i dobrałem, a w sumie to zamieniłem brand24 na text, zobaczymy, myślę się że ten środkowy webinar może być własnie gamechangerem.
Myślę, że powoli zbliżamy się do dołka patrząc po fintwicie, analitykach itd każdy zaczyna wątpić i być w strachu, tak jak pisze Eko kto wie czy jeszvze nie będą chcieli wywołać paniki i pójść po Stop Lossach i wtedy pewnie wyznaczymy dołek