• POWIEM TAK Autor: ~Slay [194.106.211.*]
    Naganiaczem tu mnie też nazwaliście.... hmmm

Prezes jak nie handluje to ciekawe czy dziś mu będzie zależało by umarzać po max 4,3 kwotę konkretną podał... raczej głosują to co zarząd proponuje, więc....

Jak sami podciągniemy kurs to czy to znaczy że i tak będzie umarzał.... otóż NIE bo kurs będzie powyżej 4,3....

Lepiej pohandlować z nim na poziomie 2,8- 4... ale nie zawsze wychodzi....

Jestem w żelaznym akcjonariacie... fajnie się obrócić ale ile to nerw mnie kosztuje- sami wiecie, więc włączyłem na luz i do poniedziałku :)

Bo jak WALNiE :)
  • Re: POWIEM TAK Autor: ~banan [172.21.131.*]
    A ja sie zastanawiam czy dziś dokupić (teraz sr. 3,17) czy czekac do poniedziałku......

Powrót na 4zł jest możliwy, a dzis ludziska oddaja wiedzac ze jest skup...... po h*** to nie wiem.
  • Re: POWIEM TAK Autor: ~Brać brać brać [89.230.134.*]
    Oddają ale raczej niechętnie, widać to po obrotach na wzrostach były obroty po 3-4 mln złotych a tu nawet jeszcze 1 mln nie ma. Jak masz kaskę to kup właśnie na minusie, dobrze jeszcze na tym zarobisz. Dzisiaj mamy walne i tam nie będzie żadnych niespodzianek zostanie przyjęty skup własnych akcji, ale mam nadzieję, chociaż tak nie będzie, że 4.3 złotego co proponują jest zbyt niską ceną za udział. Chociaż to cieszy bo sybko powinien kurs dojść do tego poziomu w najgorszych czasach czyli o 30% więcej niż jest to w tej chwili. Warto brać tym bardziej, że 2Q to już jak widać po kwietniu i maju są zyski i to duże i przybywa nowootwartych saloników. To cieszy i zachęca.
  • Re: POWIEM TAK Autor: ~PETRUŚ [80.53.134.*]
    Skupowałem ten papier parę dni temu aż uśredniłem do 3 zet . Większość wywaliłem po 4 Obecnie biorę sie za Police Wczoraj dobrałem na maxa . Tam dopiero będą wzrosty przez kilka miesięcy.Pozdr
  • Re: POWIEM TAK Autor: ~blondynka [79.162.38.*]
    a ja powiem tak.
    Jak spadnie w okolice 3 pln. to dokupie znowu. I tak czekam na 6 pln. bo to papier którego ruch trudno przewidziec, ale bądźmy szczerzy, większosć z Was jest zapakowana w okolicach 4 pln. i tez czeka na conajmniej 5 pln.
    Droga z 5 do 6 może być niemożliwa bo wszyscy zaczną sypać, skoro panikarze sypia nawet po 3,33 za co dziękuję.
    Pozdrawiam cierpliwych:)
  • Re: POWIEM TAK Autor: ~tommy [89.78.24.*]
    a ja powiem tak że to papier z mocnymi fundamentami więc w dłuższym czasie będzie jeszcze wyżej niż 6pln...problemem jednak może być 5 fala spadków na WIGu która prędzej czy później nadejdzie i większość spółek znowu pójdzie w dół...ale na to zawsze jest rada-wodpowiednim momencie wyjść a jak ktoś nie zdąży to inwestować z głową i dokupić taniej i zmniejszyć cenę średnią zakupu
  • Re: POWIEM TAK Autor: ~dragon [62.87.243.*]
    a ja powiem tak. papier jest solidny, powinnien zyskiwac na wartosci w przyszlosci...
    jednak spodziewalem sie ze ostatni wzros bedzie trwac dluzej, jesli w przyszlym tygodniu nie bedzie skoku na 4 zlote, na jakis czas wycofam sie z primy mody.
    pozdrawiam posiadaczy
[x]
PRIMAMODA -1,84% 0,84 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.