• Albo - albo Autor: ~MIX [83.10.118.*]
    Zarząd Gobarto S.A. z siedzibą w Warszawie przekazuje informację poufną o nabyciu 100% udziałów w Albo sp. z o.o. z siedzibą w Radomiu za cenę 15 300 000 (słownie: piętnaście milionów trzysta tysięcy) złotych, finalizując działania akwizycyjne na polu dystrybucji określone we wcześniejszych, wyżej wskazanych, raportach bieżących
  • Re: Albo - albo Autor: ~marek [31.130.104.*]
    A po co to piszesz? akcjonariusze o tym wiedzą.
  • Re: Albo - albo Autor: ~Mars [178.37.140.*]
    A po co to komentujesz???
    Aha to tobie Mars wolno pisać bzdury a ja banalnego wpisu nie mogę skomentować ? Cenzor się odezwał.
  • Re: Albo - albo Autor: ~Pejsaty [173.48.28.*]
    Mareczek kapus
    A na jakiej podstawie formułujesz takie wredne wnioski może sam to robiłeś ? ja Ci proponowałem żebyś sprawdził u moderatora.
    Myślę ze moderator sam wyłapuje wulgaryzmy, po to tu jest.
  • Re: Albo - albo Autor: ~Pejsaty [172.56.198.*]
    Dziwnym trafem zablokowali około 10 moich postów i nie było tam wulgaryzmów. To jest pierwszy post od dawna jaki mi pozwolili przedstawić. Dziwne jest też to ze akurat na hasło. „ Mareczek kapuś „ zadziałało myślę że to przypadek ze akurat tak się stało. Nie miałem nic złego na myśli odnośnie twojego „kapowania „ do moderatora który jest prawdziwą parówą ze mnie banował przez tyle czasu. Już niedługo NEWS odnośnie przeszłości Gobarto i tej parszywej gnidy z Ciechanowa.
    Chlopie co Ty za teorie tworzysz, ja na prawdę nic nie mam wspólnego z moderatorem i nic mu nie wysyłałem . Mam swoje lata i nie obrażaj mnie. To ze czasem kpie sobie z głupawych wpisów (akurat nie Twoich) i wycen z sufitu to dlatego że na gieldzie już wiele widzialem.. Pozdrawiam
  • Re: Albo - albo Autor: ~Jaro [94.254.239.*]
    A widziales juz spolke w ciagu wielu tych lat ,ktora potrzebuje kilku procent akcji i wysyla listy po wielu latach garstce akcjonariuszom z propozycja odkupu ?
[x]
GOBARTO 0,44% 23,00 2026-03-30 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.